Fx Pro 2.0
- Boby_Fischer
- Gaduła
- inwestor86
- Pasjonat
WItam,
sysganla wejscia jest zrozumialy.
Jaki natomiast jest sygnal wyjscia? Czy jest nim nastepny sygnal wejscia czy moze nim byc TP (ew. czego nie zycze nikomu SL)?
Mysle ze metoda jest do wyboru, a jaka Wy stosujecie?
Ja sklaniam sie do TP, choc nie jestem przekonany bo wtedy uciekaja nam zyski w przypadku uksztaltowania trendu.
sysganla wejscia jest zrozumialy.
Jaki natomiast jest sygnal wyjscia? Czy jest nim nastepny sygnal wejscia czy moze nim byc TP (ew. czego nie zycze nikomu SL)?
Mysle ze metoda jest do wyboru, a jaka Wy stosujecie?
Ja sklaniam sie do TP, choc nie jestem przekonany bo wtedy uciekaja nam zyski w przypadku uksztaltowania trendu.
witam
autor jak pisze stosuje tp100p.
sporo w tym systemie jest niejasności
już samo zalecenie autora żeby grac na sesji europejskiej -
a sam otwiera często pozycje wcześniej
już nie wspominając ze na wynikach brakuje mi na zamknięciu tp. koloru zielonego w kratce
pozdrawiam
autor jak pisze stosuje tp100p.
sporo w tym systemie jest niejasności
już samo zalecenie autora żeby grac na sesji europejskiej -
a sam otwiera często pozycje wcześniej
już nie wspominając ze na wynikach brakuje mi na zamknięciu tp. koloru zielonego w kratce
pozdrawiam
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli
Jestem, spox.no właśnie gdzie się podziewa autor postu? Chojak hop hop chyba nie zrezygnowałes z FX po odbyciu wakacji?
Swoją drogą to już nie wstawiam, nawet dla celów edukacyjnych, żadnych nie moich systemów. Bo potem czuję się 'współwinny' że coś chodzi nie tak

A pisałem, wręcz ryłem czcionką po ekranie, sys nie mój i wstawiony wyłącznie dla celów edukacyjnych (vide post nr 1) za DARMOCHĘ. Bo normalnie autor każe sobie za niego płacić kilkadziesiąt baksów ! Czyli macie darmo i testujcie bez ryzyka, że wywalicie te dolce w błoto.
Następnym razem napiszę pogrubioną purpurową czcionką, żeby wątpliwości nie było bo inaczej niezawiniony opieprz za nic mi się dostaje. A na opieprz trzeba sobie zasłużyć, za nic nie warto go dostawać.
Pozdrawiam, J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
Dzisiejszy wynik zabawy z PrFxem.
Tych trejdów po 0,1 lot nie liczę bo to był test składania zleceń w manualu.
Tych trejdów po 0,1 lot nie liczę bo to był test składania zleceń w manualu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
"Znam" system od dawna. Grałem tym jakiś czas dopóki nie zacząłem łamać zasad. System wymaga cierpliwości i znajomości życia ceny. Niestety nie jest to ślepe walenie trejdów na strzałke.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...