Dziennik W.
No racja, piszę różne rzeczy, mądrze się, pokazuje myfxbook, a nie chcę zdradzać szczegółów, trochę bez sensu, no wiem.
Ale Journala już nie prowadzę, a ten myfxbook to do konkursu tylko.
A co mogę to powiem, podpowiem, nakreślę, ale ogóły, szczegółów mówię otwarcie nie opiszę. Ale może komus kto interesuje się fibo i te ogóły się przydadzą.
Ale Journala już nie prowadzę, a ten myfxbook to do konkursu tylko.
A co mogę to powiem, podpowiem, nakreślę, ale ogóły, szczegółów mówię otwarcie nie opiszę. Ale może komus kto interesuje się fibo i te ogóły się przydadzą.
[ Wolność i Praworządność ]
- Boby_Fischer
- Gaduła
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Widzę że już przed konkursem postanowiłaś zniechęcić innych swoim statem do startowania. 
I jeszcze się drażnisz
Wykończysz wszystkich psychicznie zanim sie konkurs zacznie .
Ale niech wygra najlepszy. A nagrodę i tak zgarnie ktoś naprawdę potrzebujący.
A żeby gra nie była tylko do jednej bramki to ja dorzucę coś od siebie.
Nie jestem jeszcze w takiej lidze żeby takie spore nagrody jak MrYogi fundować ale dorzucam od siebie 100$ na nagrodę numer 2 (no chyba że ktoś ufunduje większą to wtedy spadnie to niżej)
Oczywiście będzie ona wpłacona jak w przypadku pierwszej na konto organizacji charytatywnej lub podobny cel.
Wskazanej przez zwycięzce zajmującego odpowiednie miejsce.
ps. gdybym przypadkiem to ja bym był tym laureatem wtedy prawo nagrody przechodzi na następnego uczestnika.
Pozdrawiam

I jeszcze się drażnisz

Ale niech wygra najlepszy. A nagrodę i tak zgarnie ktoś naprawdę potrzebujący.
A żeby gra nie była tylko do jednej bramki to ja dorzucę coś od siebie.
Nie jestem jeszcze w takiej lidze żeby takie spore nagrody jak MrYogi fundować ale dorzucam od siebie 100$ na nagrodę numer 2 (no chyba że ktoś ufunduje większą to wtedy spadnie to niżej)
Oczywiście będzie ona wpłacona jak w przypadku pierwszej na konto organizacji charytatywnej lub podobny cel.
Wskazanej przez zwycięzce zajmującego odpowiednie miejsce.
ps. gdybym przypadkiem to ja bym był tym laureatem wtedy prawo nagrody przechodzi na następnego uczestnika.
Pozdrawiam
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
A czy ktoś może wie,
jak zrobię wypłatę z rachunku, tego gdzie mam myfxbook to jak będzie to zaksięgowane na myfxbook? Procentowa średnia zostanie, czy ten procent wyliczony jest od kwoty początkowej? Np startuje z 100 usd rach rosnie do 200 usd i myfxbook pokazuje zysk 100%, robię wypłatę 100 usd, to myfxbook pokazuje zysk na 0%?
jak zrobię wypłatę z rachunku, tego gdzie mam myfxbook to jak będzie to zaksięgowane na myfxbook? Procentowa średnia zostanie, czy ten procent wyliczony jest od kwoty początkowej? Np startuje z 100 usd rach rosnie do 200 usd i myfxbook pokazuje zysk 100%, robię wypłatę 100 usd, to myfxbook pokazuje zysk na 0%?
Punkty zwrotne da się przewidywać z dużym prawdopodobieństwem, czy to linie trendu, poziomy wsparcia i oporu, poziomy psychologiczne, to wszystko jest na wykresie, wystarczy tylko obiektywnie wszystko zrozumieć. No ale nic nie będę pisał o czymś czego nie widzę, na dodatek to coś z niewiadomych powodów jest tajne, jeszcze mi wystawisz rachunek na 1mln zł i będę z długami 

Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.
Hm, najwidoczniej nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam, ale mniejsza z tym.marcinx64 pisze:Punkty zwrotne da się przewidywać z dużym prawdopodobieństwem, czy to linie trendu, poziomy wsparcia i oporu, poziomy psychologiczne, to wszystko jest na wykresie, wystarczy tylko obiektywnie wszystko zrozumieć. No ale nic nie będę pisał o czymś czego nie widzę, na dodatek to coś z niewiadomych powodów jest tajne, jeszcze mi wystawisz rachunek na 1mln zł i będę z długami
Z jednym się zgodzę, że lepiej nic nie pisać, niż pisać coś, a szczegółów nie zdradzać.
Nie ma się co dziwić ... nikt przy zdrowych zmysłach pewnie by nie oddał albo przynajmniej nie ujawnił nawet kilku szczegółów swojej dochodowej strategi. I dajesz przykład na to że Fibo to potężne narzędzie.Hm, najwidoczniej nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam, ale mniejsza z tym.
Z jednym się zgodzę, że lepiej nic nie pisać, niż pisać coś, a szczegółów nie zdradzać.
Dlatego ja i pewnie większość forumowiczów szanujemy tą decyzje o niezdradzaniu szczegółów

Weronika dla mnie osobiście jest jednym z faworytów do zwycięstwa w konkursie nawigatora

P.S.
Może zrobimy zakłady

- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Ja osobiście gram tylko na Fibo. Ale to jest też tak że jeśli mamy system któremu ufamy i nas nie zawodzi to nie kombinujemy za bardzo i wszystko jest ok.kinder26 pisze:I dajesz przykład na to że Fibo to potężne narzędzie.
Ja osobiście miałem w konkursie grać na fibo. Ale w ramach testu mam zamiar grać nowym sysem.
Prostszym niż fibo i dobrym RR. (prosty jak cep

Tylko trzeba być konsekwentnym i cierpliwym.
To jest taki mój test że można każdym sysem zarabiać tylko trzeba mu ufać i się go trzymać.
Szczerze ciekawy jestem końcowych wyników

Np. dzisiaj +20% przy ryzyku 2%
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
No jakbym we wrześniu tyle wyciągnęła co w sierpniu, to owszem. Ale 300% w miesiąc to przegięcie trochę jak dla mnie. Jak w konkursie zrobię 100% to będę bardzo zadowolona.kinder26 pisze: Weronika dla mnie osobiście jest jednym z faworytów do zwycięstwa w konkursie nawigatora
P.S.
Może zrobimy zakładyżarcik
Właśnie zrobiłam wypłatę z tego konta, ciekawe jak to odbierze myfxbook, czy jako stratę wielki DD?