taki lekki offtop od tej waszej dyskusji: Cyb skalpowałeś? z ręki czy EA?Cyb pisze:w kwietniu znalazłem stare konto na którym miałem 12 PLN... W czerwcu przeniosłem te konto do ECN bo tamten broker przestał mnie kochać
Pozdrawiam

A jeśli ktoś nie ma wcale życia prywatnego i rodziny ??KRZYSIEKG pisze:A gdzie życie prywatne , rodzina ?
KRZYSIEKG napisał:
A gdzie życie prywatne , rodzina ?
Życie prywatne to dopiero będziez miał....jak dostaniesz 23-50 zł miesięcznie...Microbi pisze:o tylko mu współczuć, ale to moje zdanie
Ja się z tym nie zgodzę - bo taka sytuacja może właśnie jeszcze bardziej mobilizować do wysiłku i przybliżać sukces na Fx.Microbi pisze:a tak na poważnie jak nie masz dla kogo pracować, dorabiać się , nie masz wsparcia od najbliższej rodziny cóż, to naprawdę współczuć takiej osobie.
z tego co piszesz milion złotych ma dla Ciebie wieksza wartosc niz rodzina.klonmarcin pisze:Ja się z tym nie zgodzę - bo taka sytuacja może właśnie jeszcze bardziej mobilizować do wysiłku i przybliżać sukces na Fx.
Nikt nam nie stoi nad głową i nie truje. Takie jest moje zdanie - a wyszaleć się jeszcze zdąży. Jak już zbije tego miliona na Fx.
Brak życia prywatnego i rodziny to mniejszy stres - a to może pomagać w grze.
Zarobi ten milion i zobaczy, że to nie ta drogabanaszko pisze:z tego co piszesz milion złotych ma dla Ciebie wieksza wartosc niz rodzina.