Jak pogodzic prace zawodowa i Forex?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

Cyb pisze:w kwietniu znalazłem stare konto na którym miałem 12 PLN... W czerwcu przeniosłem te konto do ECN bo tamten broker przestał mnie kochać
taki lekki offtop od tej waszej dyskusji: Cyb skalpowałeś? z ręki czy EA?

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Nie, grałem PA...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

KRZYSIEKG pisze:A gdzie życie prywatne , rodzina ?
A jeśli ktoś nie ma wcale życia prywatnego i rodziny ??
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

to tylko mu współczuć, ale to moje zdanie.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

KRZYSIEKG napisał:
A gdzie życie prywatne , rodzina ?
Microbi pisze:o tylko mu współczuć, ale to moje zdanie
Życie prywatne to dopiero będziez miał....jak dostaniesz 23-50 zł miesięcznie... :P
to jest tylko moje zdanie....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

A dlaczego mam dostać 23-50 zl miesięcznie? jakieś konkrety ? :-) a tak na poważnie jak nie masz dla kogo pracować, dorabiać się , nie masz wsparcia od najbliższej rodziny cóż, to naprawdę współczuć takiej osobie.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Microbi pisze:a tak na poważnie jak nie masz dla kogo pracować, dorabiać się , nie masz wsparcia od najbliższej rodziny cóż, to naprawdę współczuć takiej osobie.
Ja się z tym nie zgodzę - bo taka sytuacja może właśnie jeszcze bardziej mobilizować do wysiłku i przybliżać sukces na Fx.

Nikt nam nie stoi nad głową i nie truje. Takie jest moje zdanie - a wyszaleć się jeszcze zdąży. Jak już zbije tego miliona na Fx. :D

Brak życia prywatnego i rodziny to mniejszy stres - a to może pomagać w grze. :)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

banaszko

Nieprzeczytany post autor: banaszko »

klonmarcin pisze:Ja się z tym nie zgodzę - bo taka sytuacja może właśnie jeszcze bardziej mobilizować do wysiłku i przybliżać sukces na Fx.

Nikt nam nie stoi nad głową i nie truje. Takie jest moje zdanie - a wyszaleć się jeszcze zdąży. Jak już zbije tego miliona na Fx.

Brak życia prywatnego i rodziny to mniejszy stres - a to może pomagać w grze.
z tego co piszesz milion złotych ma dla Ciebie wieksza wartosc niz rodzina.
masz narzeczona chociaż? mysle ze jak bedziesz miał to na ten milion zlotych inaczej juz bedziesz patrzył

beginner

Nieprzeczytany post autor: beginner »

banaszko pisze:z tego co piszesz milion złotych ma dla Ciebie wieksza wartosc niz rodzina.
Zarobi ten milion i zobaczy, że to nie ta droga ;) Bo będzie chciał jeszcze jeden, i jeszcze dwa itd... ;)

Tak to jest wymyślone, że masz samochód za 10tys, chcesz mieć taki za 50 a później 150 tys i tak dalej. Mieszkanie za 100tys, za 500 czy za bańkę i tak dalej... Tu nie ma końca, apetyt rośnie, i to jest pułapka...

Szkoda życia na pogoń wyłącznie za kasą, koniec to zawał, depresja bo zawsze będzie za mało... Wiele zajeb...stych rzeczy jest prawie za darmo :D Równowaga, a kasy tyle, żeby nie brakowało:)

Thor89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Thor89 »

Nie każdy jest taki sam, nie ma absolutnych systemów wartości i nie każdy musi jako priorytet w życiu stawiać sobie rodzinę ;) Nie róbmy z życia idealistycznych teatrzyków...

Jeden za cel obierze bogactwo, inny szczęśliwą rodzinę, inny kolekcjonowanie doświadczeń a jeszcze inny będzie wiódł żywot ascetycznego mnicha. Nie ma reguł.

Nie rozumiem tez dlaczego uważa się, że pogoń za pieniędzmi to pułapka. Przecież to nie chodzi o sam fakt posiadania a o możliwości które ten fakt daje. Przecież zarabianie też może być celem życia i to wcale nie gorszym niż każdy inny cel.

ODPOWIEDZ