słuszna decyzja. ja własnie zrobiłem z 15km na rowerze z dzieckiem a przez ten czas kurs drgną o 10pipqba3 pisze:może racja stawiam stopy i ide się przejsc
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Skąd ja to znamcrocopip pisze:postać w korkach w Wawie

A tak na poważnie - takie są poniedziałki, mam wrażenie, że City baluje i w poniedziałek ma ciężkiego kaca. A raczej jestem bliski pewności w tym stwierdzeniu

Dziś prawie cały dzień spędziłem na czymś pożyteczniejszym, mimo iż ostatnio zszedłem na M1 i M5, co jak na mnie to święto.
Trade what you see, NOT what you hear or think
Urlop 2 tygodnie więc;
L mikro z TP na 1,33
i do zobaczenia.
Dlaczego tak a nie inaczej - jesteśmy na Wekly na 50% zniesieniu fibo fali wzrostowej, co jest jakimś wyznacznikiem na kolejne tygodnie, myśle więc że spadki mają się ku końcowi (oczywiście pod warunkiem że to nowa fala wzrostowa). poza tym jak dobrze licze to kończymy właśnie rysować 4 fale w pięciofalowym trendzie wzrostowym.
L mikro z TP na 1,33
i do zobaczenia.
Dlaczego tak a nie inaczej - jesteśmy na Wekly na 50% zniesieniu fibo fali wzrostowej, co jest jakimś wyznacznikiem na kolejne tygodnie, myśle więc że spadki mają się ku końcowi (oczywiście pod warunkiem że to nowa fala wzrostowa). poza tym jak dobrze licze to kończymy właśnie rysować 4 fale w pięciofalowym trendzie wzrostowym.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 21:42 przez tequila, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tez ostatnio sie przerzucilem na te interwaly, najciekawsze jest to ze za gra sie niewiele rozni oprocz tego ze jest szybsza, nic nie zmienialem w moim systemie a dziala rownie dobrzeNievinny pisze:mimo iż ostatnio zszedłem na M1 i M5, co jak na mnie to święto.
obecnie shorta zapodalem, co ciekawe AM sie nie polasil na mojego stopa a 1 pips brakowalo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.