Trochę mnie zagiołeś...Na szybko ...Centrum A. Smitha,Gwiazdowski to też mówi...reptile pisze:Tak? A którzy to zmienią to co trzeba zmienić? Pytam o tych, w których wierzysz.
No...tak..sprowadziłeś mnie do parteru..

Pozdrawiam.
Trochę mnie zagiołeś...Na szybko ...Centrum A. Smitha,Gwiazdowski to też mówi...reptile pisze:Tak? A którzy to zmienią to co trzeba zmienić? Pytam o tych, w których wierzysz.
Ciekawe... co on może? Prócz dawania nadziei ? Stworzyć nadzieje jest prosto, ale realnie coś zrobić trudniej?zz pisze:Na szybko ...Centrum A. Smitha,Gwiazdowski to też mówi...
Jest to tylko i wyłącznie nasza wina !!!.reptile pisze:Niesamowite w prostocie i zadziwiające w skali jak łatwo jest dymać wielu w niewielu Mr. Green
Rzeczywiście elity..zz pisze:Z drugiej strony jeżeli nasze dobrze wykształcone elity po dobrych studiach mówią że w tej sytuacji kupi się krówkę i jakoś to będzie
Faktycznie, jak się czyta większość Twoich wypowiedzi..zz pisze:to ręce opadają i odechciewa się wszystkiego......
Tiger włóż trochę wysiłku i postaraj się odpowiadać na temat.Tig3r pisze:Jakaś Twoja znajoma taki tekst rzuciła ale oczywiście w Twoich oczach WSZYSTKIE ELITY NA ŚWIECIE TAK POWIEDZIAŁY..
Nic prostrzego zaprzestań je czytać będzie to z korzyścią dla Ciebie i dla mnie o co zresztą Ciebie wcześniej prosiłem, ponieważ nic kompletnie nie wnosisz do tych fundamentalnych i ważnych tematów poza irytacją.Nie wiem czy Masz już całkowicie przeprany mózg czy tylko udajesz takiego,może się taki urodziłeś.Nieważne lepiej abyś ten wysiłek na kłótnie spożytkował merytorycznie do tematu.Tig3r pisze:Faktycznie, jak się czyta większość Twoich wypowiedzi..
Po co szukać tak daleko , poseł Palikot spec od komisji przyjazne państwo. Której celem miało być uszczęśliwienie wszystkich , dostawał "pożyczki" z firm zarejestrowanych w rajach podatkowych.zz pisze:Taki drobny przykład aby to lepiej zobrazować szef Banku Centralnego Węgier który ustawowo jest powołany do zwalczania rajów podatkowych sam oficjalnie ma w rajach podatkowych spółkę zgodnie zresztą z prawem
Nic dodać.Lepiej przedstawiłeś to niż ja.Brawo.Po co szukać tak daleko , poseł Palikot spec od komisji przyjazne państwo. Której celem miało być uszczęśliwienie wszystkich , dostawał "pożyczki" z firm zarejestrowanych w rajach podatkowych.
Nic dodać poza tym jak sam napisałeś skoro tam mają spółki gdzie nie płaci się podatków....to tym bardziej hołocie można podwyższać w nieskończoność....mohertrader pisze:Oczywiście klerasilowi intelektualiści będą tokowali za podniesieniem podatków. Bo wpadło im u ucho że ci których może uważają za autorytety tak twierdzą.
Według wielowiekowej wiedzy ekonomicznej , podnoszenie podatków doprowadza zawsze do upadku gospodarki.
Wydaje Ci się, musisz się jeszcze wiele nauczyć.klonmarcin pisze:Wg mnie każdy myślący logicznie człowiek zdaje sobie sprawę, że cały system finansowy w Polsce kiedyś upadnie - nie jest możliwe w nieskończoność zaciąganie pożyczek i podnoszenie podatków.