Treść maila, który otrzymałem zaraz po zajściu:nexus7 pisze:Czemu mam się nie przejmowaćMaRCHeW pisze:Jak masz real to dostałeś od JadeFX maila w tej sprawie. Jak masz demo to się nie przejmuj![]()
Właśnie chciałem niedługo wpłacić pieniądze, po miesiącu testowania na demo. A tu taki numer![]()
Czy to się często zdarza![]()
MaRCHeW jeśli możesz zdradzić, jakie wytłumaczenie było w tym mailu od JadeFX![]()
Przerwa taka zdarzyła się pierwszy raz od ponad 6 miesięcy (przynajmniej nie są mi znane inne problemy). Także nie pisz, że to "wielki numer" bo nie ma brokera, który nie ma problemów technicznych. Kwestia jest tylko by problemów takich było jak najmniej.Dear Karol Marchewka,
We are currently experiencing a Temporary Technical connection issue at the Liquidity Bank. The Liquidity Bank's Quotes Server is having a Technical Streaming issue and they are working to fix it right now. It should be resolved in a few minutes . We do apologize for the technical difficulty at the Bank. we are working hard with the Liquidity bank to make sure they are bank online.
JadeFX
http://www.jadefx.com
support@jadefx.com
Pozdrawiam
Karol Marchewka