candle system by sgorn
po analizie wejsc tych zrealizowanych jak i tych mozliwych do realizacji + historia wstrzymuje gre tym systemem,gdyz sygnaly czesto pokrywaly sie z sygnalami grajac systemem zero line. zaczynam grac wedlug regul zero line, tylko i wylacznie. zobacze jak tu mi pojdzie. i czy cos to zmieni. oczywiscie tylko 4H i H1( tu wejscia) . wejscie tylko po zamnkieciu 1H . RR powyzej 2.
oczywiscie to jest tylko i wylacznie moja interpretacja tego systemu.
oczywiscie to jest tylko i wylacznie moja interpretacja tego systemu.

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
stop loss.
............
re-entry 0.02 lot GJ , z uwagi ze na zaznaczonym TP przeze mnie stosunek rr bedzie ponizej 1 nie zamkne to tam tylko przestawie na BE
...pozycja zamknieta z palca na +1 z uwagi na niepokojace poprzedzajace swiece godzinne
............
re-entry 0.02 lot GJ , z uwagi ze na zaznaczonym TP przeze mnie stosunek rr bedzie ponizej 1 nie zamkne to tam tylko przestawie na BE
...pozycja zamknieta z palca na +1 z uwagi na niepokojace poprzedzajace swiece godzinne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kto rano wstaje temu.... no wlasnie trzeba cos przyszorcic. sell, 0.05 lot, GJ
..SL. ciekawe kiedy skonczy sie ta nieciekawa seria..
......reentry, 0,05 lot GJ
..SL. ciekawe kiedy skonczy sie ta nieciekawa seria..
......reentry, 0,05 lot GJ
sprobuje tego shorta na GU, 0,07 lot z przestawieniem na BE w okolicy 1,5650
....i jest juz BE
....i jest juz BE
-
- Gaduła
zamnkniete, RR pow 2 , +50 pips. zgodnie z planem. dziekuje
faktycznie trafilem idealnie. temat jak najbardziej jednodniowy
zartuje, oczywiscie ze bede tu dzialal dopoki pozwola mi nerwy 

-
- Gaduła
przeczytałem i przeanalizowałem ten temat .... strategia dobra wykorzystywana w niektórych zagraniach przeze mnie:) jesli moge doradzić to lepiej sugerować się h1 ewentualne spojrzenie na h4 nie przeszkadza tylko że przy niektórych walutach może narobić więcej złego jak dobrego... i tu dygresja zostaw GJ bo sie wykończysz nerwowo....
Do tej strategi popatrz na usdchf.eurchf,eurcad, cadjpy.eurusd,gbpusd.:
Można powiedzieć ze jest to mutacja Price Action tylko że mniej zwracasz uwage na linie wsparć i oporu a wiecej na zamkniecie świec,.... mniej wiecej się to pokrywa chociaż wole osobiście chyba twoja metodę.... Będę Cie obserwował życzę sukcesów:)
Do tej strategi popatrz na usdchf.eurchf,eurcad, cadjpy.eurusd,gbpusd.:
Można powiedzieć ze jest to mutacja Price Action tylko że mniej zwracasz uwage na linie wsparć i oporu a wiecej na zamkniecie świec,.... mniej wiecej się to pokrywa chociaż wole osobiście chyba twoja metodę.... Będę Cie obserwował życzę sukcesów:)