Hej, możecie napisać czy broker ten kiedykolwiek zrealizował TAKE PROFIT, BUY LIMIT albo SELL LIMIT dla ceny dla Was lepszej niż oczekiwaliście?
z góry dziękuję za info
FxPro (ECN) - wątek II
Przede wszystkim przepraszam, że odpowiadam dopiero dziś jednak udałem się na pierwszy tygodniowy urlop po prawie 4 latach
.
http://www.fxpro.com/cfd/page9.htm
Gdyby coś było niejasne - pisz.

Na Twoje pytania znajdziesz odpowiedź tutaj:michalko pisze:W jakich godzinach rynek jest otwarty? kiedy i czy kontrakt jest zamykany (o ile nie zamknę go wcześniej) jak wygaśnie? np. koniec na septembera? czy na
początku miesiąca? 1 lot na wheat to 500usd depozytu czyli jaka dźwignia jest w tym wypadku?
http://www.fxpro.com/cfd/page9.htm
Gdyby coś było niejasne - pisz.
U brokerów MM takie coś nie występuje...psV pisze:Hej, możecie napisać czy broker ten kiedykolwiek zrealizował TAKE PROFIT, BUY LIMIT albo SELL LIMIT dla ceny dla Was lepszej niż oczekiwaliście?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
może i ja dodam swoje parę groszy
fxpro ciekawa opcja ale nie na skalpy
grając na skalpy na m1 praktycznie przy co drugim zleceniu nowe kwotowania
albo przy zamykaniu złą cena
generalnie mnóstwo pipsow przepada!
do tego spread to jedna wielka niewiadoma
w poniedziałki ostatnio 0.8 w godzinach szczytu a tak normalnie to od 1.4 do 2- bez rewelacji
przeszedłem teraz na admiralsow na testy... spread 1 cały czas i puki co każde zlecenie wchodzi bez rekwot itp generalnie na wyższe tf są ok ale na skalpy odradzam...
fxpro ciekawa opcja ale nie na skalpy
grając na skalpy na m1 praktycznie przy co drugim zleceniu nowe kwotowania
albo przy zamykaniu złą cena
generalnie mnóstwo pipsow przepada!
do tego spread to jedna wielka niewiadoma
w poniedziałki ostatnio 0.8 w godzinach szczytu a tak normalnie to od 1.4 do 2- bez rewelacji
przeszedłem teraz na admiralsow na testy... spread 1 cały czas i puki co każde zlecenie wchodzi bez rekwot itp generalnie na wyższe tf są ok ale na skalpy odradzam...
testowales na demo czy real?fxpro ciekawa opcja ale nie na skalpy
czyli na real i pewnie podczas istotnych danych (gbpusd?) - to sie nie uda z FXProgrając na skalpy na m1 praktycznie przy co drugim zleceniu nowe kwotowania

testy na real czy demo, bo jak na demo to nie ma o czym pisacbbolss pisze:przeszedłem teraz na admiralsow na testy
o demo bym nie poruszał tematu wiadomo ze oni maja demo w d.... dziala jak działa
ale o dziwo na demo nowe kwot itp nie zdarza się NIGDY
na realu głownie edek i kabel ale nie tylko
podczas danych także ale nawet przy takiej codziennej grze bez danych wystarczy spory moment i chyba ich serwer nie wyrabia albo jest porostu za daleko
sprawdzałem pingi do ich serwera po 48ms miałem wiec w normie próbowałem przełączania sie na inne serwery itp bo maja ich 8 chyba ale bez zmian
potem już nawet próbowałem włączyć odchylenie na 1 czy 2 pipsy przy zleceniach ale tez żadko to coś dawało
przy skalpach odchylenie na 5pipow było by bez sensu bo często tyle targeruje =]
ale o dziwo na demo nowe kwot itp nie zdarza się NIGDY
na realu głownie edek i kabel ale nie tylko
podczas danych także ale nawet przy takiej codziennej grze bez danych wystarczy spory moment i chyba ich serwer nie wyrabia albo jest porostu za daleko
sprawdzałem pingi do ich serwera po 48ms miałem wiec w normie próbowałem przełączania sie na inne serwery itp bo maja ich 8 chyba ale bez zmian
potem już nawet próbowałem włączyć odchylenie na 1 czy 2 pipsy przy zleceniach ale tez żadko to coś dawało
przy skalpach odchylenie na 5pipow było by bez sensu bo często tyle targeruje =]
Wpisywałeś wartość 1 czy 10? Różnica jest znacząca, ponieważ 1 punkt to de facto 0.1 pipsa więc bardzo rzadko to cokolwiek by mogło zmienić.bbolss pisze:potem już nawet próbowałem włączyć odchylenie na 1 czy 2 pipsy przy zleceniach ale tez żadko to coś dawało
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na ten moment trwają prace nad wprowadzeniem platformy BlackBerry Trader, która może jeszcze w tym miesiącu się pojawi. Myślę jednak, że stworzenie aplikacji na Androida to tylko kwestia czasu, słyszałem nawet, że samo MetaQuotes nad czymś już pracuje ale szczegółów brak.mgras pisze:Mam pytanko: Kiedy będzie dostępna platforma na system android? Widzę że na iphona już jest a o androidzie ani widu ani słychu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu