Fan, dla rozluźnienia, konkurs?
nie gram automatami ale znowu jest male ale
bo automaty chodza na real tylko nie u wszystkich brokerow, po prosty niektorzy to blokuja ale lepiej jak sie wypowie ktos kto z nich korzysta

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
- Boby_Fischer
- Gaduła
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Minimum 10 transakcji to dobry pomysł. Chodzi o to żeby zmotywować ludzi do grania. Tak ma większość konkursów w zapisie jeśli dobrze pamiętam.Nie bardzo rozumiem dlaczego ograniczenie z tymi transakcjami do 10? Liczy się wynik = rezultat w postaci wykręconej stopy % za dany okres. NIC WIĘCEJ. Czy na wariata czy nie? To sprawa każdego jak gra i na czym opiera swoje transakcje...
boby
Ale lepszy byłby obrót. (w lotach nie da rady podać bo każdy będzie miał inne depo początkowe)
Np. 200% początkowego salda lub coś podobnego.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Wystarczy jedna tranzakjcadaromanchester pisze:Np. 200% początkowego salda lub coś podobnego.

10 to dobra bariera!
Dodano po 4 minutach:
co myslicie na temat ograniczenia w postaci dzwigni?
1:10 jako max!
Treiding byłby bardizej zblizony do warunków rzeczywistych. W przypadku konto micro temat równiez realnu przy 1:10. Wiem że to juz sporoe ograniczenie i konkurs byłby na maksa profesjonalny ale tak tylko proponuje!
Wiem że pewnie moze to być problemem i grupa by sie mocno zawezyła ale moze jednak byscie sie na to pisali! Jak nie to mi egal i sie dostosuje

- daromanchester
- Przyjaciel Forum
No co Ty?GREENFX pisze:co myslicie na temat ograniczenia w postaci dzwigni?
1:10 jako max!
Ja tu właśnie po to startuje żeby 1:500 użyć w realu.
Bo się stęskniłem

Albo mnie cykor złapie i d.....

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
- Kuba Brzeziński
- Gaduła