Fan, dla rozluźnienia, konkurs?

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Q4 pisze:Ci, którzy mają podpiąć się ze swoimi kontami rzeczywistymi będą mieli otwartą drogę do pozbycia się pieniędzy. Poza tym jak operować w konkursie, kiedy trzeba zarabiać pieniądze mając ustalony miesięczny poziom ryzyka i zysku na tym koncie biorąc pod uwagę tak krótki czas inwestycji? Zarządzanie dwoma odrębnymi kontami byłoby również bez sensu i praktycznie niewykonalne. Jeśli to miałaby być nauka, to też nic nie wniesie pożytecznego.
Widzę że widzisz wszystko w czarnych kolorach.
Jak tytuł mówi jest to dla rozluźnienia. Dobry pretekst żeby się odstresować, odejść od codziennego trzepania kapuchy i dać sobie trochę luzu.
Jeden po ciężkiej pracy pójdzie popływać jachtem, poskakać z samolotu. A nas nie stać więc robimy sobie konkurs ;)

Przypomnę:
weronika pisze:Może powiem na początek, jasonbourne`ku, że może nie wiedzałeś, nie słyszałeś jeszcze, albo nikt Ci jeszcze nie powiedział, ale każdy człowiek może lubić robić różne rzeczy, jeden lubi jeździć na nartach, inny lubi się wspinać, inny jeździć konno, inny grać w tenisa, a jeszcze inny żeglować, ale jeszcze inny pisać w javie, a inny grać w gry, inny grać w piłkę, a inny sklejać samoloty z papieru. Takie życie, i trzeba uszanować to że każdy lubi co innego i jest bardzo nie mądrym wytykać temu co skleja samoloty z papieru, że to głupota, temu co ciągle nic tylko siedzi na koniu, że to głupota, temu co się wspina i RYZYKUJE ŻYCIE, że to głupota. Głupota, to nie rozumienie tego.
Jednego satysfakcjonuje, jak zarobi 1mln, innego jak umyje felgi, a innego jak będzie miał status guru na forum, a innego jak inna drobnostka niezrozumiała dla jeszcze innego.
Takie życie.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

daromanchester pisze:No co Ty?
Ja tu właśnie po to startuje żeby 1:500 użyć w realu.
Bo się stęskniłem Mam nadziej ze się uda.
Albo mnie cykor złapie i d.....
heehe widzisz ja codzien jade na 1:500 i po ostatnim MC w tatmym tygodniu przeskakuje na 1:10!

mosze sie troche ogarnac bo 1:500 mnie wykańcza :evil:
przy niewielkim depozycie droga do MC bardzo szybka!
W konkursie raczej wystartuje! Zobaczymy jak utrzymam sie dłuzej niz tydzien to powiino zatrybić i moze do końca konkursu jakos da rade :lol:

Q4
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Q4 »

weronika pisze:No racja taka nagroda stwarza chęci do kombinowania
:?:

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Lewar będzie dowolny, kto co woli.

Ps. Co do publikacji wyników.

Podawane będą wyniki tylko w %

ale :

czy podawać ilość pozycji ?
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Mozna dodac ilosc pozycji chociazby jako wyznacznik dla kolejnosci pozycji jesli dwie osoby maja taki sam % co pewnie bedzie malo prawdopodobne w dluzszej perspektywie ale jest zawsze jakies zabezpieczenie. Tylko ze bardziej by chyba pasowala skutecznosc niz same pozycji ...

Tak czy inaczej warto dodac bo bedzie widac czy ktos zaliczyl zloty strzal czy gra.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

hmm a może dodać screen z raportu podsumowującego ? Oczywiście z zakrytymi kwotami.
Albert Einstein

guccon
Pasjonat
Pasjonat

hmmm ale na takim raporcie nie bedzie otwartych pozycji wiec to moze byc taka 'zaslona' wlasnie dla tych ktorzy licza na ten zloty strzal
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Też racja, ale doda się do tego podpis że np. "otwarte 2 pozycje"
Albert Einstein

guccon
Pasjonat
Pasjonat

dla mnie OK

ja wracam za 2 tygodnie :]
do milego

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Ja jestem, żeby na końcu Sędzia podał troche informacji o koncie zwycięzcy.
Ilość transakcji, %skuteczność, DD, na jakich parach, oraz wykres jak kapitał rósł lub malał ale procentowo, i wówczas będzie wszystko wiadomo, a jednocześnie nie padną kwoty. Bo przecież takie informacje są ciekawe dla pozostałych i obserwatorów. I zgoda na podanie tych informacji jest warunkiem na przystąpienie do konkursu.
Jeśli o mnie chodzi to jak wygram, to pokaże cały statment, wszystko.

ODPOWIEDZ