Fan, dla rozluźnienia, konkurs?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
W takim razie ja już jestem prawie gotowy 
Użyję moje konto z JadeFX. Aż mnie dziwi że jeszcze je nie zrujnowałem a nawet jestem na plusie.
Na tą chwilę mam na nim około 500$ (codziennie się mocno zmienia) Levar 1:100
Chociaż szczerze to mnie fantazja poniosła i pomyślałem o lewarze 1:500 ale konkurs mógłby być bardzo krótki dla mnie
Jedynie bym konta nanolotowe wyeliminował.
Bo jak ktoś ma 10 dolców depo to nie będzie mu zależało na ochronie kapitału i takie tam.
Jakieś DD trzeba by ustalić żeby wyeliminować fuksiarzy którzy ustawiają SL na wysokości MC.
A co do automatów to zrobić konkurs na automaty i tyle. Nie ma sensu tego mieszać.

Użyję moje konto z JadeFX. Aż mnie dziwi że jeszcze je nie zrujnowałem a nawet jestem na plusie.
Na tą chwilę mam na nim około 500$ (codziennie się mocno zmienia) Levar 1:100
Chociaż szczerze to mnie fantazja poniosła i pomyślałem o lewarze 1:500 ale konkurs mógłby być bardzo krótki dla mnie

Jedynie bym konta nanolotowe wyeliminował.
Bo jak ktoś ma 10 dolców depo to nie będzie mu zależało na ochronie kapitału i takie tam.
Jakieś DD trzeba by ustalić żeby wyeliminować fuksiarzy którzy ustawiają SL na wysokości MC.

A co do automatów to zrobić konkurs na automaty i tyle. Nie ma sensu tego mieszać.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Hm, no trza by może zagłosować, ja bym zrobiła konkurs jak w życiu, grac można jak się chce czym się chce, gdzie się chce, liczy się tylko wynik. Ja osobiście automatów się nie boję, z reguły nie działają na realu 
A poza tym wszelkie obostrzenia będą eliminować chętnych. Bo jak na razie lichutko, 5 chętnych? Tysiące przeglądających, a 5 chętnych, dziwna sprawa.
1.Weronika
2.Daromanchester
3.GREENFX
4. poiu7890
5. netixek

A poza tym wszelkie obostrzenia będą eliminować chętnych. Bo jak na razie lichutko, 5 chętnych? Tysiące przeglądających, a 5 chętnych, dziwna sprawa.
1.Weronika
2.Daromanchester
3.GREENFX
4. poiu7890
5. netixek
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
każdyJones pisze:każdy może wziąć udział w tym konkursie ?
Możesz grać na swoim koncie.Jones pisze:i gdzie to się gra ?
Liczymy saldo na dzień startu.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
ewentualnie mozna się gdzies umówić
w jakims przyjemnym miejscu np. jakiś fajny hotel
albo dom do wynajęcia np. Budrysówka w Zakopanym
XXXXXXXXXXXXX mnie sie tam podobało 500 Euro/doba + żarełko
siedzimy 2 tygodnie i gramy
powiedzmy 1 miejsce nic nie płaci za pobyt
a im kto dalej tym więcej partycypuje w rachunku końcowym
za pobyt całej grupy
w jakims przyjemnym miejscu np. jakiś fajny hotel
albo dom do wynajęcia np. Budrysówka w Zakopanym
XXXXXXXXXXXXX mnie sie tam podobało 500 Euro/doba + żarełko
siedzimy 2 tygodnie i gramy
powiedzmy 1 miejsce nic nie płaci za pobyt
a im kto dalej tym więcej partycypuje w rachunku końcowym
za pobyt całej grupy
daromanchester pisze: Jakieś DD trzeba by ustalić żeby wyeliminować fuksiarzy którzy ustawiają SL na wysokości MC.
1: DD każdy może mieć jakie chce, styl gry dowolny.
2: EA jak ktoś chce też może być, pozatym tego nie sprawdzisz czy ktoś gra manualnie czy automatem
3: 1 rachunek na jedną osobę.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein