Ale na razie na 8000 zarejestrowanych jest są dwie osoby chętne

No bo konto real a to odstraszaweronika pisze:Racja, każdy może, i może grać jak chce, liczy się wynik procentowy.
Ale na razie na 8000 zarejestrowanych jest są dwie osoby chętne
Chyba jednak nie powinno się "wchodzić dwa razy do tej samej rzeki". To na pewno nie będzie taki sam konkurs jak ten w którym wygrał Templar.weronika pisze:Nagrodą może byc np tytuł super mega guru na navigatorze,
Naprawdę nie potrafisz wymyślić bardziej sensowniejszego zajęcia?weronika pisze:Nudzi mi się ostatnio, na urlop dopiero jadę w październiku, a trejdować też jakoś mi nudno, i pomyślałam, że dla fanu można by jaki konkursik zrobić.
Nie widzę nic złego w organizacji konkursu, czyli co, wg Ciebie może być tylko jeden raz konkurs na navigatorze i koniec, już nigdy więcej, bo co? Bo drugi konkurs to wchodzenie do tej samej rzeki????jasonbourne pisze:
Chyba jednak nie powinno się "wchodzić dwa razy do tej samej rzeki". To na pewno nie będzie taki sam konkurs jak ten w którym wygrał Templar.
Bo forum jest już obecnie całkiem inne, gorsze. Bez urazy dla nikogo.
Nie potrafię, tak naprawdę przez całe życie nic nie robię, do pracy nie chodzę, oglądam wciąż seriale, i to wszystko, szczerze mówiąc nic mnie nie interesuje, i nic mi się nie chce, z przed komputera nie odchodzę. Czasem pogram na fx. Jednym słowem "rozgryzłeś" mnie, jesteś niesamowitym psychologiem.jasonbourne pisze: Naprawdę nie potrafisz wymyślić bardziej sensowniejszego zajęcia?
Nie wiem jak Ci odpowiedzieć, bo chyba musiałabym od początku zacząć Ci opowiadać co to w ogóle życie.jasonbourne pisze:To już nawet lepiej umyć felgi w samochodzie,satysfakcja większa niż jakiś tam tytuł "forex guru", który na nikim i tak nie zrobi wrażenia.
Moim zdaniem, było lepsze. Jak komuś teraz się bardziej podoba, cóż każdy ma inny gust. "Gorsze, lepsze" to pojęcia bardzo subiektywne.weronika pisze:Aha, no i kompletnie nie kumam, dlaczego kiedyś forum było lepsze ??
jasonbourne (potraktuj to jako żart - no hard feelingsjasonbourne pisze:Moim zdaniem, było lepsze. Jak komuś teraz się bardziej podoba, cóż każdy ma inny gust. "Gorsze, lepsze" to pojęcia bardzo subiektywne.
Mnie się nie podoba w ogóle, zajrzałem tylko ze względu na reklamę konkursu na innej stronie. Ewakuuję się, bo to "nie moje podwórko", i te emocje jakieś takie dziwne.
Pozdrawiam i życzę wygranej w konkursie wszystkim, dla których ma to jakiekolwiek znaczenie.