Fan, dla rozluźnienia, konkurs?

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Racja, każdy może, i może grać jak chce, liczy się wynik procentowy.

Ale na razie na 8000 zarejestrowanych jest są dwie osoby chętne :))

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

weronika pisze: A greena7 to bym chętnie puściła, i by się zobaczyło czy w realu też jego automaty grają jak na demo i czy nie jest człowiekiem z xtb ;), bez urazy ;)
Grają grają, nie tak super skutecznie jak na konkursie XTB, ale ten jego wynik ze stopki na ponad 3k% to z konta real.

kinder26

Nieprzeczytany post autor: kinder26 »

weronika pisze:Racja, każdy może, i może grać jak chce, liczy się wynik procentowy.

Ale na razie na 8000 zarejestrowanych jest są dwie osoby chętne :))
No bo konto real a to odstrasza :)

Nagroda dla zwyciezcy bedzie jego zysk na koncie real :D

A moze by zrobic ankiete jaki rodzaj konkursu ..czy manual czy automat jesli wyniki beda zblizone to obojetne co.

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

1.Weronika
2.Daromanchester
3.GREENFX

8)
Obrazek

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

weronika pisze:Nagrodą może byc np tytuł super mega guru na navigatorze,
Chyba jednak nie powinno się "wchodzić dwa razy do tej samej rzeki". To na pewno nie będzie taki sam konkurs jak ten w którym wygrał Templar.

Bo forum jest już obecnie całkiem inne, gorsze. Bez urazy dla nikogo.
weronika pisze:Nudzi mi się ostatnio, na urlop dopiero jadę w październiku, a trejdować też jakoś mi nudno, i pomyślałam, że dla fanu można by jaki konkursik zrobić.
Naprawdę nie potrafisz wymyślić bardziej sensowniejszego zajęcia?

To już nawet lepiej umyć felgi w samochodzie, :lol: satysfakcja większa niż jakiś tam tytuł "forex guru", który na nikim i tak nie zrobi wrażenia.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

jasonbourne pisze:
Chyba jednak nie powinno się "wchodzić dwa razy do tej samej rzeki". To na pewno nie będzie taki sam konkurs jak ten w którym wygrał Templar.

Bo forum jest już obecnie całkiem inne, gorsze. Bez urazy dla nikogo.
Nie widzę nic złego w organizacji konkursu, czyli co, wg Ciebie może być tylko jeden raz konkurs na navigatorze i koniec, już nigdy więcej, bo co? Bo drugi konkurs to wchodzenie do tej samej rzeki???? :))))) Dobre.

jasonbourne pisze: Naprawdę nie potrafisz wymyślić bardziej sensowniejszego zajęcia?
Nie potrafię, tak naprawdę przez całe życie nic nie robię, do pracy nie chodzę, oglądam wciąż seriale, i to wszystko, szczerze mówiąc nic mnie nie interesuje, i nic mi się nie chce, z przed komputera nie odchodzę. Czasem pogram na fx. Jednym słowem "rozgryzłeś" mnie, jesteś niesamowitym psychologiem.
jasonbourne pisze:To już nawet lepiej umyć felgi w samochodzie, :lol: satysfakcja większa niż jakiś tam tytuł "forex guru", który na nikim i tak nie zrobi wrażenia.
Nie wiem jak Ci odpowiedzieć, bo chyba musiałabym od początku zacząć Ci opowiadać co to w ogóle życie.
Może powiem na początek, jasonbourne`ku, że może nie wiedzałeś, nie słyszałeś jeszcze, albo nikt Ci jeszcze nie powiedział, ale każdy człowiek może lubić robić różne rzeczy, jeden lubi jeździć na nartach, inny lubi się wspinać, inny jeździć konno, inny grać w tenisa, a jeszcze inny żeglować, ale jeszcze inny pisać w javie, a inny grać w gry, inny grać w piłkę, a inny sklejać samoloty z papieru. Takie życie, i trzeba uszanować to że każdy lubi co innego i jest bardzo nie mądrym wytykać temu co skleja samoloty z papieru, że to głupota, temu co ciągle nic tylko siedzi na koniu, że to głupota, temu co się wspina i RYZYKUJE ŻYCIE, że to głupota. Głupota, to nie rozumienie tego.
Jednego satysfakcjonuje, jak zarobi 1mln, innego jak umyje felgi, a innego jak będzie miał status guru na forum, a innego jak inna drobnostka niezrozumiała dla jeszcze innego.
Takie życie.

Aha, no i kompletnie nie kumam, dlaczego kiedyś forum było lepsze ??
Bo było te 5 osób więcej, którzy się kiedyś udzielali a teraz nie?? Jak dla mnie bez sensu argument. No chyba, że o coś innego Ci chodzi.
Wg mnie teraz forum jest o wiele lepsze, chociażby dlatego, że jest o wiele więcej tematów i ciekawostek.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

weronika pisze:Aha, no i kompletnie nie kumam, dlaczego kiedyś forum było lepsze ??
Moim zdaniem, było lepsze. Jak komuś teraz się bardziej podoba, cóż każdy ma inny gust. "Gorsze, lepsze" to pojęcia bardzo subiektywne.

Mnie się nie podoba w ogóle, zajrzałem tylko ze względu na reklamę konkursu na innej stronie. Ewakuuję się, bo to "nie moje podwórko", i te emocje jakieś takie dziwne.

Pozdrawiam i życzę wygranej w konkursie wszystkim, dla których ma to jakiekolwiek znaczenie.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asia »

jeden konkurs już jest planowany na wrzesień

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=12042

żebysmy nie mnozyli za duzo bytów
bo chętnych i tak bedzie jak na lekarstwo

w I edycji wystartowała czwórka

wg. im prościej tym lepiej
żadnych nagród
kazdy gra na jakim koncie chce (wystarczy dotychczasowe)
pomiar powiedzmy % zmiana konta
Czytaj p o w o l i
Dzień dobry, nazywam się ... jestem anonimowym hazardzistą/ką, gram na Forexie
Obrazek

Awatar użytkownika
freeman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freeman »

jasonbourne pisze:Moim zdaniem, było lepsze. Jak komuś teraz się bardziej podoba, cóż każdy ma inny gust. "Gorsze, lepsze" to pojęcia bardzo subiektywne.

Mnie się nie podoba w ogóle, zajrzałem tylko ze względu na reklamę konkursu na innej stronie. Ewakuuję się, bo to "nie moje podwórko", i te emocje jakieś takie dziwne.

Pozdrawiam i życzę wygranej w konkursie wszystkim, dla których ma to jakiekolwiek znaczenie.
jasonbourne (potraktuj to jako żart - no hard feelings :) ) może wystartujesz w innym konkursie, bo widzę, że w te klocki jesteś dobry i miałbyś szansę na mistrzostwo :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=iY6l5ireh1A

poiu7890
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: poiu7890 »

Witam,

Również chętnie wezmę udział.

Pozdrawiam,
Michał

ODPOWIEDZ