Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Skoro dostałem w twarz, że txb to dno to dopytałem, nie musisz się puszyć Kolego.Tig3r pisze:Przejrzyj i sam wybierze, ciągle ta same pytania - jak poszukasz to znajdziesz..Broker - co polecasz ? Najpierw zainstalowałem IDM ale kompletnie mi nie leży ich soft...
Na forum znalazłem tylko opisy wszystkich, brakuje rankingu i ocen który co ma dobre itd. taka porównywarka... w google też nie znalazłem

O ile czas reakcji to mam nadzieję jest standard i softy nie różnią się między sobą to mi najbardziej zależy na czytelnym designie, no i jak najmniejszej prowizji rzecz jasna.
Witam. Jestem tu zupelnie nowy. Mam kilka pytan i z gory przepraszam jesli nie pasuja na ten topic.
1. Jaki maksymalny interwal jest uznawany jako scalping?
2. W ktoryms dziale na tym forum cztalem jak ktos chcial zalozyc rachunki na roznych strefach casowych tj. Tokio, New York, London. Jakie korzysci wyplywaly by z tego?
3. Chyba najwazniejsze. Im wiecej czytam o brokerach tym bardziej jestem przekonany ze zdecydowana wiekszosc to sciema. Praktycznie kazdy broker ma tyle samo pozytywnychmjak i negatywnych glosow i zawsz jest wielu ludzi ktorzy kategorycznie odradzaja tego czy tamtego brokera. I chociz mt4 jest super platforma to sprawa wyglada chyba najgorze u brokerow ktorzy uzywaja tej wlasnie platformy.
1. Jaki maksymalny interwal jest uznawany jako scalping?
2. W ktoryms dziale na tym forum cztalem jak ktos chcial zalozyc rachunki na roznych strefach casowych tj. Tokio, New York, London. Jakie korzysci wyplywaly by z tego?
3. Chyba najwazniejsze. Im wiecej czytam o brokerach tym bardziej jestem przekonany ze zdecydowana wiekszosc to sciema. Praktycznie kazdy broker ma tyle samo pozytywnychmjak i negatywnych glosow i zawsz jest wielu ludzi ktorzy kategorycznie odradzaja tego czy tamtego brokera. I chociz mt4 jest super platforma to sprawa wyglada chyba najgorze u brokerow ktorzy uzywaja tej wlasnie platformy.
Czy mógłbyś odświeżyć linka, jestem zainteresowany tym wykresemdaromanchester pisze:http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... ht=#200915
Tu masz za darmo
I praktycznie to samo. A te 14.99 przeznacz na depo.
Edit:
Dodam dla potomnych bo temat w czasówkach zniknie.
Wersja nie potrzebuje wpisywania parametrów. Dzięki uprzejmości jednego Moda