Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Proponuje wejście teraz z sell, s/l wg money management własnego tp 2 poziomy jak dla mnie NZD/USD para. I polecam gre na podzielonych lotach, żeby nie psioczyć że straciło się czas, i zawsze gdy się robi niepewnie zamykać połowe a reszta na ryzyku z BE oczywiście gdy wszystko idzie dobrze. Pozdrawiam
Tekron pisze:w następnym miesiącu ukrywam z myfxbook kase i zostawiam tylko ilość pips i inne rzeczy, pozatym bez zmian
A ile zrobiłeś pipsów od poczatku dziennika? Pytam bo po kliknieciu na Twój myfxbook na pierwszej stronie, wszystko jest ukryte poza gain - 3000 %
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
szczerze mówiąc nie mam pojęcia, konto mam na forex.com, drażniące są opłaty przy wypłacie. Może jakieś kokosy to nie są ale na poziomie 400-600zł (konto mam w dolcach
)miesięcznie staram się utrzymywać grając 2x 0,1 lot na parę i inny money management niż u admirali. Chciałem zmienić konto i grać u nich ale no cóż, dalej przekonany do nich nie jestem. Napisze więcej wieczorem po robocie.

Mam pytanie takie luźne czy jest możliwość zrobienia strategi czy czegoś w tym stylu które przechwytywało by moje zlecenia np oczekujące i po włączeniu u kogoś na koncie będzie zbierać moje zlecenia z myfxbook na konto real kogoś innego? Hmm ten cały magic number by w tym mógł pomóc? teraz to taka luźna myśl, ale to by było pomocne czasem.