Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

jeszcze w domu na spokojnie sie przygladne a nie tak hop siup
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Proponuje wejście teraz z sell, s/l wg money management własnego tp 2 poziomy jak dla mnie NZD/USD para. I polecam gre na podzielonych lotach, żeby nie psioczyć że straciło się czas, i zawsze gdy się robi niepewnie zamykać połowe a reszta na ryzyku z BE oczywiście gdy wszystko idzie dobrze. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

w następnym miesiącu ukrywam z myfxbook kase i zostawiam tylko ilość pips i inne rzeczy, pozatym bez zmian.
Obrazek

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Tekron pisze:w następnym miesiącu ukrywam z myfxbook kase i zostawiam tylko ilość pips i inne rzeczy, pozatym bez zmian

A ile zrobiłeś pipsów od poczatku dziennika? Pytam bo po kliknieciu na Twój myfxbook na pierwszej stronie, wszystko jest ukryte poza gain - 3000 %
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

szczerze mówiąc nie mam pojęcia, konto mam na forex.com, drażniące są opłaty przy wypłacie. Może jakieś kokosy to nie są ale na poziomie 400-600zł (konto mam w dolcach :/ )miesięcznie staram się utrzymywać grając 2x 0,1 lot na parę i inny money management niż u admirali. Chciałem zmienić konto i grać u nich ale no cóż, dalej przekonany do nich nie jestem. Napisze więcej wieczorem po robocie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

sell NZD USD niestety BE, zablokowało po ok 40 pkt spadku i odbiło z kopyta w górę. Zastanawiam się czy na USD CHF nie wejść z sellem na odbicie z 38.2 w dół, to chyba się zwie NAD i POD.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

wlazłem na sell na EUR USD 1,3070 s/l jakieś 30-40 pkt tp do ustalenia. Ale średnio się z tym czuje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Mam pytanie takie luźne czy jest możliwość zrobienia strategi czy czegoś w tym stylu które przechwytywało by moje zlecenia np oczekujące i po włączeniu u kogoś na koncie będzie zbierać moje zlecenia z myfxbook na konto real kogoś innego? Hmm ten cały magic number by w tym mógł pomóc? teraz to taka luźna myśl, ale to by było pomocne czasem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Przy dobrych wiatrach może będzie taka kasa jak na usd chf ostatnio. wszystko zależy czy teraz spadnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

PS właził bym w EU dopiero na 1,3125 z sell, ale mnie dręczy ten NAd i Pod na usd chf :], jak on się walnie to i mój sell na EU teraz padnie.
Obrazek

ODPOWIEDZ