Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

daniel23651
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: daniel23651 »

przeraszam za lenistwo :oops: i dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam :wink:

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

MrPalis
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: MrPalis »

czy AM ma obecnie jakies promocje dla osob nowo otwierajacych rachunki?
Mam na mysli jakis bonus na start w postaci magic coin itp

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

ponoć to:http://www.magictoken.info/, ale jeszcze nie testowałem
do tego jest program lojalnościowy więc warto o tym pamiętać przy zakładaniu konta

Kowcio
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Kowcio »

To jak z tym pitem pit-8c ? Wysyłają i można przepisać czy jak ?

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

witam!

chcialbym zapytac o jedna rzecz, zalozmy kupilem kontrakt na rope w AM na wrzesien. 25 dnia miesiaca sierpnia wygasa kontrakt zalozmy. Co sie dzieje z moja otwarta pozycja?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Zamykają, zobacz o których godzinach wygasają kontrakty i pilnuj czy twoja pozycja zamknięta o właściwym czasie. Rozmawiałem z kilkoma już osobami i wiem że mają praktyki zamykania przed czasem.. może się okazać że na tym czasem stracisz albo nie zarobisz. Taki chwyt sobie wymyślili, było już pisane o tym dużo wcześniej.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Chrisdot »

Przy zakładaniu konta w Admiral Markets natknąłem się na takie coś:
Przyjmuję do wiadomości, iż obrót kontraktami różnic kursowych oraz pozostałymi produktami inwestycyjnymi na
zagranicznych rynkach jest działalnością wysoce spekulacyjną, związaną z wysokim stopniem ryzyka, wynikającym
z wykorzystania dźwigni oraz gwałtownie zmieniających się rynków, co może skutkować utratą środków w kwocie
większej niż wielkość środków zdeponowanych na moim rachunku. Akceptuję wszelkie rodzaje ryzyka związane z
przeprowadzaniem transakcji na rynku kontraktów różnic kursowych i/lub rynku forex spot (w stosownych przypadkach);
Czy jest możliwość, abym stracił więcej niż włożę? Czy Admiral Markets mogą chcieć ode mnie kiedykolwiek jakieś pieniądze?

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

to dotyczy luki cenowej

Wystarczy luka cenowa po weekendzie i już możesz stracić więcej niż depozyt początkowy. Załóżmy, że masz pozycję otwartą na maksymalną ilość lotów i kurs idzie w niekorzystną dla Ciebie stronę zbliżając się do Margin Call'a. Rynek zamyka się w piątek i otwiera w niedzielę dużą luką cenową przeskakującą poziom Margin Call'a tym samym pozycje są zamykane z ujemnym saldem na rachunku i trzeba wtedy dopłacać.

W normalnych sytuacjach pozycje zamykane są przez Margin Call i nie da się stracić więcej niż się ma. /skopiowane z forum, żeby się nie rozpisywać nadaremno/

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Jeśli chodzi o magic tokena to:
Zaproszenia do wzięcia udziału w Kampanii Magic Token wysyłane są do losowo wybranych użytkowników Gabinetu Inwestora. Jeżeli nie otrzymał Pan od nas emaila z zaproszeniem do wzięcia udziału w Kampanii, niestety nie może stać się Pan posiadaczem rachunku Magic Token.

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Chrisdot »

A luka pojawia się tylko pomiędzy piątkiem i niedzielą? Czy może pojawić się w tygodniu?

ODPOWIEDZ