Pozdrawiam
Admiral Markets - Wątek II
-
daniel23651
- Uczestnik

ponoć to:http://www.magictoken.info/, ale jeszcze nie testowałem
do tego jest program lojalnościowy więc warto o tym pamiętać przy zakładaniu konta
do tego jest program lojalnościowy więc warto o tym pamiętać przy zakładaniu konta
Zamykają, zobacz o których godzinach wygasają kontrakty i pilnuj czy twoja pozycja zamknięta o właściwym czasie. Rozmawiałem z kilkoma już osobami i wiem że mają praktyki zamykania przed czasem.. może się okazać że na tym czasem stracisz albo nie zarobisz. Taki chwyt sobie wymyślili, było już pisane o tym dużo wcześniej.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Przy zakładaniu konta w Admiral Markets natknąłem się na takie coś:
Czy jest możliwość, abym stracił więcej niż włożę? Czy Admiral Markets mogą chcieć ode mnie kiedykolwiek jakieś pieniądze?Przyjmuję do wiadomości, iż obrót kontraktami różnic kursowych oraz pozostałymi produktami inwestycyjnymi na
zagranicznych rynkach jest działalnością wysoce spekulacyjną, związaną z wysokim stopniem ryzyka, wynikającym
z wykorzystania dźwigni oraz gwałtownie zmieniających się rynków, co może skutkować utratą środków w kwocie
większej niż wielkość środków zdeponowanych na moim rachunku. Akceptuję wszelkie rodzaje ryzyka związane z
przeprowadzaniem transakcji na rynku kontraktów różnic kursowych i/lub rynku forex spot (w stosownych przypadkach);
to dotyczy luki cenowej
Wystarczy luka cenowa po weekendzie i już możesz stracić więcej niż depozyt początkowy. Załóżmy, że masz pozycję otwartą na maksymalną ilość lotów i kurs idzie w niekorzystną dla Ciebie stronę zbliżając się do Margin Call'a. Rynek zamyka się w piątek i otwiera w niedzielę dużą luką cenową przeskakującą poziom Margin Call'a tym samym pozycje są zamykane z ujemnym saldem na rachunku i trzeba wtedy dopłacać.
W normalnych sytuacjach pozycje zamykane są przez Margin Call i nie da się stracić więcej niż się ma. /skopiowane z forum, żeby się nie rozpisywać nadaremno/
Wystarczy luka cenowa po weekendzie i już możesz stracić więcej niż depozyt początkowy. Załóżmy, że masz pozycję otwartą na maksymalną ilość lotów i kurs idzie w niekorzystną dla Ciebie stronę zbliżając się do Margin Call'a. Rynek zamyka się w piątek i otwiera w niedzielę dużą luką cenową przeskakującą poziom Margin Call'a tym samym pozycje są zamykane z ujemnym saldem na rachunku i trzeba wtedy dopłacać.
W normalnych sytuacjach pozycje zamykane są przez Margin Call i nie da się stracić więcej niż się ma. /skopiowane z forum, żeby się nie rozpisywać nadaremno/