Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Nie wiem czy ktoś wchodził ze mną w ten buy, ale wolę napisać, że ja dodaje trochę do pieca lotów przy 1,0490 jeśli dosięgnie, a teraz wszystko na breakeven do 1,0415 bo dane nadchodzą. :) pozdrawiam ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

sell EUR JPY na 111.45 s/l 20pkt tp 300pkt, jeśli tworzy się taki sopel w dół a odbicie z dołu nie tworzy większego szczytu niż ten przed spadkiem to jest duże prawdopodobieństwo ruchu w dół.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

o ho ho AM kolejny minusik ma, za skakanie cenami. Tzn wykres się nie rusza, środki gonią jak szalone a po chwili pojawiają się świece z kosmosu :] nagle utworzone, nice.
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

U mnie jest ok :) Chyba jeszcze mnie lubia... obawiam sie ze juz nie dlugo.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

nie wiem czy już pisałem ale kilka razy już widzę jak przy zbliżeniu do margin call środki stoją w miejscu, wykres się giba, i tak jakby czekali aż cena przeskoczy margin zresztą, łatwo można obliczyć czy faktycznie było 30% :]. Najlepsze jest to że raz próbowałem wrzucić wtedy hedge dla testu i mi pisze Rynek jest zamknięty :) ..także myśle że jak większe środki to nie u tych panów. Testuje długo jeden mały rachunek u nich i jakoś przestaje mi się podobać :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) EURo widze daje czadu sl hitnęło na EJ :)
Obrazek

krystianodepartacho
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: krystianodepartacho »

Na USD/CHF długoterminowo jestem z Tobą, aby nas tylko na sl nie złapał. Zobaczymy.
Coś mi się wydaje że AUD/USD robi właśnie ostatnie szczyty.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

oo miło słyszeć : ) narazie wygląda to jako tako, ryzyko jest duże ale s/l nie taki duży :) i warto jeśli chodzi o tp : ) strach się bać : )
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

USD CHF na Break even, minimalny jak dla mnie pewny TP jest na 1,1000 z rezerwą że cofnie przed 61.8, obstawiam o wiele wyżej itak TP ale będe chciał przy tym poziomie skupnąć sell spory też.
Obrazek

krystianodepartacho
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: krystianodepartacho »

Siada psycha na 1,0520 wyszedłem bo myślałem że krótko terminowo to już niebo (obecnie 1,0537), ale myślę żeby to jeszcze raz powtórzyć (może się jeszcze cofnie, ale też wszedłem w NZD na S)
Pozdro :D

ODPOWIEDZ