Admiral Markets - Wątek II
-
- Uczestnik
Panowie i Panie przepraszam za banalne pytanie na które być może było odpowiedziane na wczesniejszych stronach. A mianowicie robiąc przelew do AM tytuł przelewu mam wpisać Nr rachunku i tu mam pytanie ten nr rachunku ma być tego demo???? bo przecież reala nie mam no dobra no to kolejne ptanie jeżeli to własnie ma być nr rachunku demo na który nie mogę się zalogować "chasła naprawde dobre wpisuje" to mogę utworzuć nowy rachunek demo i ten nr podać do przelewu. Proszę o odpowiedź. Dziekuje
Dodano po 3 minutach:
i jeszcze jedno. Wciąż obowiązuje przesłanie kopi dowodu osobistego razem z formularzem???? czy sama rejestracja wystarczy oczywiście z dokonaniem wpłaty na konto AM ??????
Dodano po 3 minutach:
i jeszcze jedno. Wciąż obowiązuje przesłanie kopi dowodu osobistego razem z formularzem???? czy sama rejestracja wystarczy oczywiście z dokonaniem wpłaty na konto AM ??????
Mi przysłali $50 monetę. Dostajesz na start rachunek o wartości $50 i wszystko co na nim zarobisz możesz później przesłać na real konto, z tym że maksymalny zysk jaki możesz wypłacić z rachunku magic token to $50, czyli w skrócie robisz szybko 100% i przelewasz połowę na real. Ja czekam właśnie na ten przelewudamisie pisze:Magic token o którym wcześniej pisałem - nikt z Was z tego nie korzystał??
http://www.magictoken.info/

-
- Uczestnik
Logujesz się do gabinetu inwestora, tam wypełniasz formularz otwarcia rachunku real, po czym zostaniesz przekierowany do formularza w którym załadować będziesz mógł skany dowodu i umowy, a potem już tylko czekasz na potwierdzenie otwarcia rachunku i robisz przelew. Mi wczoraj całość od wypełnienia formularza do aktywacji rachunku zajęła 30 minut.daniel23651 pisze:to rozumiem ze muszę na początek wysłać wszystkie papiery a dopiero potem mogę założyć rachunek real???? bo w tej chwili chyba nie mam takie możliwiści prawda??? a może coś źle robię że nie mogę utowrzyć rachunku real wrazie czego proszę o pomoc dziekuje z góry i dołu