Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

fx open ECN 88.38 co nei zmienia faktu ze kilka razy w AM widzialem wałki ale po kilku tygodniach w AM musze powiedziec ze nei sa ani najgorsi ani najlepsi, jest znosnie.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

ziemson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ziemson »

a co to było na EURUSD przed chwila ??? oby tak dalej...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2010, 23:09 przez ziemson, łącznie zmieniany 1 raz.

klimson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klimson »

na usd/jpy to samo........

ziemson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ziemson »

chyba, ze przewiduja trend :D

daniel23651
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: daniel23651 »

Panowie i Panie przepraszam za banalne pytanie na które być może było odpowiedziane na wczesniejszych stronach. A mianowicie robiąc przelew do AM tytuł przelewu mam wpisać Nr rachunku i tu mam pytanie ten nr rachunku ma być tego demo???? bo przecież reala nie mam no dobra no to kolejne ptanie jeżeli to własnie ma być nr rachunku demo na który nie mogę się zalogować "chasła naprawde dobre wpisuje" to mogę utworzuć nowy rachunek demo i ten nr podać do przelewu. Proszę o odpowiedź. Dziekuje

Dodano po 3 minutach:

i jeszcze jedno. Wciąż obowiązuje przesłanie kopi dowodu osobistego razem z formularzem???? czy sama rejestracja wystarczy oczywiście z dokonaniem wpłaty na konto AM ??????

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

obowiazuje i jako tytul to nr konta REAL a nie demo

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mwojt »

udamisie pisze:Magic token o którym wcześniej pisałem - nikt z Was z tego nie korzystał??
http://www.magictoken.info/
Mi przysłali $50 monetę. Dostajesz na start rachunek o wartości $50 i wszystko co na nim zarobisz możesz później przesłać na real konto, z tym że maksymalny zysk jaki możesz wypłacić z rachunku magic token to $50, czyli w skrócie robisz szybko 100% i przelewasz połowę na real. Ja czekam właśnie na ten przelew ;)
Obrazek

daniel23651
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: daniel23651 »

to rozumiem ze muszę na początek wysłać wszystkie papiery a dopiero potem mogę założyć rachunek real???? bo w tej chwili chyba nie mam takie możliwiści prawda??? a może coś źle robię że nie mogę utowrzyć rachunku real wrazie czego proszę o pomoc dziekuje z góry i dołu :roll:

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mwojt »

daniel23651 pisze:to rozumiem ze muszę na początek wysłać wszystkie papiery a dopiero potem mogę założyć rachunek real???? bo w tej chwili chyba nie mam takie możliwiści prawda??? a może coś źle robię że nie mogę utowrzyć rachunku real wrazie czego proszę o pomoc dziekuje z góry i dołu :roll:
Logujesz się do gabinetu inwestora, tam wypełniasz formularz otwarcia rachunku real, po czym zostaniesz przekierowany do formularza w którym załadować będziesz mógł skany dowodu i umowy, a potem już tylko czekasz na potwierdzenie otwarcia rachunku i robisz przelew. Mi wczoraj całość od wypełnienia formularza do aktywacji rachunku zajęła 30 minut.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

JA bym proponował czytać ze zrozumieniem bo na 1 stronie jest opisane krok po kroku jak otworzyć... Eh lenistwo nie zna granic!

ODPOWIEDZ