XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

green, czy będziesz publikował swój statement?
Jak już (chyba?) pisałem, nie mam statementu - chciałem na koniec wrzucić go sobie na myfxbook, ale tuż po zakończeniu konkursu niestety logowanie zostało zablokowane.
green7, gratuluje
moje owacje, przyjemnosci,
Dzięki :)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
szahal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szahal »

nnm82 pisze:green7, gratuluje
moje owacje, przyjemnosci,
Przyłączam się. Green, niech Ci wszystko tak wychodzi jak ten konkurs :)

Ja też miałem problem z pobraniem statementu. Niestety ugrałem tylko 51000 :)

ra74
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ra74 »

green7 mógłbyś chociaż ogólnie napisać na czym opierałeś swoje systemy - magiczne wskaźniki z magiczny współczynnikami, ib / breakout, harmoniczne czy tam inne formacje

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Najlepsze jest to, że w XTB "bokiem" rozeszły się nagrody za rankingi dzienne - kurtki - i na razie dla zwycięzców nie ma :)))))))
No ale upał jest, więc po co komu kurtki.
Pewnie z koszulkami za promocję za obrót na koncie tez lipa, :))

Astakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Astakos »

Na bankiecie nie wyglądało żeby im brakowało gadżetów z F1 - każda hostessa je miała ;-)

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

No właśnie, każda hostessa i tak się rozeszły ubranka.
Jak dla mnie, kwas straszny, nagrody pocieszenia o których takie halo, a pół roku po konkursie może uczestnicy dostaną. A może McLaren już im nie wyśle ubranek, bo się wzory zmieniły. :))

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

weronika pisze:No właśnie, każda hostessa i tak się rozeszły ubranka.
Jak dla mnie, kwas straszny, nagrody pocieszenia o których takie halo, a pół roku po konkursie może uczestnicy dostaną. A może McLaren już im nie wyśle ubranek, bo się wzory zmieniły. :))
No cóż.... ja się na kurtkę załapałem ale musiałem pojechać do Zakopanego na galę SII ( inna sprawa że całkiem fajnie ją wspominam), ale coś mi moja "kobieca intuicja" podpowiada, że z obiecanego wyjazdu za 4-te miejsce w konkursie ( wyjazd do centrum Mclaren Mercedes ) to nici będą ....... Już 2 mieś minęły i cisza ..... NIkt z XTB nie dzwoni i nie mailuje ...
Jedyny zwycięzca i realny wygrany to Green który Mercedesa ma w garażu.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Kiwi pisze:
No cóż.... ja się na kurtkę załapałem ale musiałem pojechać do Zakopanego na galę SII ( inna sprawa że całkiem fajnie ją wspominam), ale coś mi moja "kobieca intuicja" podpowiada, że z obiecanego wyjazdu za 4-te miejsce w konkursie ( wyjazd do centrum Mclaren Mercedes ) to nici będą ....... Już 2 mieś minęły i cisza ..... NIkt z XTB nie dzwoni i nie mailuje ...
Jedyny zwycięzca i realny wygrany to Green który Mercedesa ma w garażu.

Wyjazd na F1 będzie, tylko z racji komfortu dla użytkowników nie chcą zabierać niepotrzebnie czasu na dojazdy i wyjazd odbędzie się jak będzie GP Polski :]
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

MrYogi pisze:Wyjazd na F1 będzie, tylko z racji komfortu dla użytkowników nie chcą zabierać niepotrzebnie czasu na dojazdy i wyjazd odbędzie się jak będzie GP Polski
To cud, że udało się z mercedesem chociaż. Mam taką teorię spiskową, że zamieszanie z nagrodami jest wynikiem niezręcznej sytuacji, jaka powstała w xtb po zajęciu przez Pana Andrzeja zaledwie drugiego miejsca :D Ale podkreślam, to wyłącznie moja czysto subiektywna spekulacja :twisted:
Obrazek
Unfortunately, more to come

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

kontrolnie dzwoniłem a propo konkursu :
http://www.xtb.pl/strona.php?p=860 gdzie do wygrania wyjazd na Grand Prix Formuły 1 (ja na razie mam koszulkę) i prawdopodobnie wypad na GP Monza we Włoszech albo Abu Dhabi w Zjednoczonych Emiratach Arabskich zatem chyba strasznie marudzicie :)

ODPOWIEDZ