XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
xamael
Gaduła
Gaduła

Post autor: xamael »

:P dajcie zdjęcia czerwonej strzały :D
Trzymając się systemu: 82% skuteczności || Grając wbrew systemowi: 8% skuteczności. Dyscyplina jest autorem większości zwycięstw.

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Kiwi »

xamael pisze:dajcie zdjęcia czerwonej strzały
http://www.empikfoto.pl/343970/kiwi_green_i_merc/

Więcej będzie jak zrzucimy fotki z drugiego aparatu
Zdjęcia z drugiego aparatu zostały dołączone do katalogu :

http://www.empikfoto.pl/343970/rozdanie ... s_o_merca/
tylko takich dobrych do publikacji okazało się ze jest naprawdę niewiele.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 12:11 przez Kiwi, łącznie zmieniany 1 raz.

Astakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Astakos »

Kiwi pisze: Mecz się zaczął, po czym wichura powywracała maszty z flagami zrobiło się niebezpiecznie no i większość kibiców uciekła sprzed hotelu - ja tez i nie wiem czy w końcu grali. O 2 rano nie było już śladu po boisku.
No tak myślałem że nie pograją - w ogóle trochę kiepski pomysł o 21 uroczysta kolacja na zakończenie, a o północy meczyk hehe - rok temu ponoć grali do 3 w nocy.
qba1s pisze: uczestnicy chca zadac ciekawe pytania a pan z mikrofonem wlatuje i mowi sorry niema czasu mozecie zadac tylko 1 pytanie jest nie do pomyslenia czy tez konferencja gdzie sala wypelniona jest po brzegi a klimatyzacja nie dziala i wszyscy zaczynaja sie wachlowac ulotkami powiem tak organizacja do du.y z calego pobytu najmilej bede wspominal sniadania obiady kolacje:)
No to był ten minus z pytaniami bo nie zawsze czasu było. Moim zdaniem powinni zmienić lokal - brak klimy sprawił że kilka opuściłem bo to była masakra - zwłaszcza ostatni panel jak cała sala się wachlowała z Kuczyńskim na czele.
Kiwi pisze: Jeżeli ktoś jest zainteresowany otrzymaniem którychś zdjęć do swojego prywatnego albumu w dużej rozdzielczości poproszę o info na PW z podaniem numerów zdjęć. no i oczywiście trzeba podać maila :)
Kto te fotki Ci robił bo fajnie wyszły? Moje są... po paru piwach hehe, poza tym aparat kiepsko działał w półmroku jaki w karczmie był - mógłbym kilka wrzucić do siebie na facebooka Equity?

deusnovus
Bywalec
Bywalec

Post autor: deusnovus »

Zachody słońca w pamięci a wrażenia po weekendzie już troszkę minęły, teraz już tylko Green7 może zapewnić sobie kolejne w swojej czerwonej strzale :)

Nigdy nie jest do końca tak jakby się tego chciało, lecz osobiście uważam całe spotkanie za jak najbardziej udane. I zgadzam się z Kiwi, niech żałują wszyscy którzy się nie zjawili... A co do uczestników to mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz w podobnie miłych okolicznościach :) A propo każde info o nowych konkursach mile widziane.

I jeszcze jedno, jeśli tylko macie czas to proszę o przesłanie fotek z weekendu, najlepiej w liczbie wszystkie jakie macie. W końcu pamiątka jakaś :)
Mail to: deusnovus@o2.pl
Zresztą wszystkie moje namiary są na moim profilu...

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za spotkanie :)

green7
Maniak
Maniak

Post autor: green7 »

Zachody słońca w pamięci a wrażenia po weekendzie już troszkę minęły, teraz już tylko Green7 może zapewnić sobie kolejne w swojej czerwonej strzale
Powitać na forum ! Widzę, że dotarłeś szczęśliwie do domu :)
deusnovus pisze:. A co do uczestników to mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz w podobnie miłych okolicznościach Smile A propo każde info o nowych konkursach mile widziane.
Ano właśnie - też liczę na powtórkę. Tylko może, bez "zemsty Harnasia" :)
Green
Obrazek
Obrazek

deusnovus
Bywalec
Bywalec

Post autor: deusnovus »

green7 pisze:Powitać na forum ! Widzę, że dotarłeś szczęśliwie do domu
Nom udało się, ale bez Twojej pomocy mogło być ciężko. Thx :)

A co do Harnasia, to daliśmy się złapać w przypływie emocji w baniak spirytusu. Co prawda wyborny był, lecz ilość troszkę przesadzona. Tak czy siak jest co pamiętać. :)

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Post autor: forex_lover »

są foty i wywiad na fejsie www.facebook.com/xtbpl

Astakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Astakos »

A pamiętam że był na Wallstreet kolega co zajął chyba najwyższe miejsce w kategorii dziennej - pisze chyba bo nie pamiętam dokładnie, imienia niestety też nie - na żadnym zdjęciu go nie ma, a miło się z nim piwo piło ;-)

Awatar użytkownika
szahal
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szahal »

green, czy będziesz publikował swój statement? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nnm82
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: nnm82 »

green7, gratuluje
moje owacje, przyjemnosci,

ODPOWIEDZ