http://www.empikfoto.pl/343970/kiwi_green_i_merc/xamael pisze:dajcie zdjęcia czerwonej strzały
No tak myślałem że nie pograją - w ogóle trochę kiepski pomysł o 21 uroczysta kolacja na zakończenie, a o północy meczyk hehe - rok temu ponoć grali do 3 w nocy.Kiwi pisze: Mecz się zaczął, po czym wichura powywracała maszty z flagami zrobiło się niebezpiecznie no i większość kibiców uciekła sprzed hotelu - ja tez i nie wiem czy w końcu grali. O 2 rano nie było już śladu po boisku.
No to był ten minus z pytaniami bo nie zawsze czasu było. Moim zdaniem powinni zmienić lokal - brak klimy sprawił że kilka opuściłem bo to była masakra - zwłaszcza ostatni panel jak cała sala się wachlowała z Kuczyńskim na czele.qba1s pisze: uczestnicy chca zadac ciekawe pytania a pan z mikrofonem wlatuje i mowi sorry niema czasu mozecie zadac tylko 1 pytanie jest nie do pomyslenia czy tez konferencja gdzie sala wypelniona jest po brzegi a klimatyzacja nie dziala i wszyscy zaczynaja sie wachlowac ulotkami powiem tak organizacja do du.y z calego pobytu najmilej bede wspominal sniadania obiady kolacje:)
Kto te fotki Ci robił bo fajnie wyszły? Moje są... po paru piwach hehe, poza tym aparat kiepsko działał w półmroku jaki w karczmie był - mógłbym kilka wrzucić do siebie na facebooka Equity?Kiwi pisze: Jeżeli ktoś jest zainteresowany otrzymaniem którychś zdjęć do swojego prywatnego albumu w dużej rozdzielczości poproszę o info na PW z podaniem numerów zdjęć. no i oczywiście trzeba podać maila![]()
Powitać na forum ! Widzę, że dotarłeś szczęśliwie do domuZachody słońca w pamięci a wrażenia po weekendzie już troszkę minęły, teraz już tylko Green7 może zapewnić sobie kolejne w swojej czerwonej strzale
Ano właśnie - też liczę na powtórkę. Tylko może, bez "zemsty Harnasia"deusnovus pisze:. A co do uczestników to mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz w podobnie miłych okolicznościach Smile A propo każde info o nowych konkursach mile widziane.