Admiral Markets - Wątek II
Tak jest, zamykają po cenie dla nich lepszej (w luce lub po cenie rynkowej jak i m pasuje) a otwierają po rynkowej. Standard u MM.eddek pisze:To dziwne, bo jakbym miał otwartą pozycję i na luce przekroczyłoby moje SL, to zamknęliby po gorszej dla mnie cenie.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
- Phoenix_phx
- Gaduła
AM zamyka pozycje po przeskoczeniu SL w dogodnej dla nich sytuacji (strata Inwestora). Miałem taką sytuację, i powiem, że tłumaczenia brokera były co najmniej żenujące: na zasadzie winy zmienności rynku a nie systemu obsługi transakcji. Nie ma mowy o zwrocie straconych środków. Podobnie jest z TP. Działa dużo za wcześnie.
Po kilku nastepnych tygodniach z AM moja opinia:
-czas realizacji zlecen nawet ok jak na mm
-TP i SL porazka- dziala jak chce dlatego zamykam wszystko recznie co jest troche problemem
-spready na poczatku miałem sztywnego spreada 1 eur/usd i usd/jpy teraz 2-3, watpie zeby wynikalo to z ruchow na rynku.
-bad thicki niestety j.w. wystepuja
answer co do twojego pytania ja sklapuje cały czas i mozliwe ze wlasnie z tego powodu podniesli mi spread i robia jakies jaja ogolnei ale oficjalnie nic mi nie napisali.
Ogolnie ocena 4/10 traktuje raczej jako konto testowe bo przy wiekszej kasie mozna sie tylko zirytowac.
-czas realizacji zlecen nawet ok jak na mm
-TP i SL porazka- dziala jak chce dlatego zamykam wszystko recznie co jest troche problemem
-spready na poczatku miałem sztywnego spreada 1 eur/usd i usd/jpy teraz 2-3, watpie zeby wynikalo to z ruchow na rynku.
-bad thicki niestety j.w. wystepuja
answer co do twojego pytania ja sklapuje cały czas i mozliwe ze wlasnie z tego powodu podniesli mi spread i robia jakies jaja ogolnei ale oficjalnie nic mi nie napisali.
Ogolnie ocena 4/10 traktuje raczej jako konto testowe bo przy wiekszej kasie mozna sie tylko zirytowac.
- Phoenix_phx
- Gaduła
Z tego co wiem, AM w ciągu dnia (godziny mi są nieznane) na E/U jest 1 pips, na USD/JPY 1. Wieczorem mi podskakują do 2, max 3 pipsów i zaczyna się dym przy scalpowaniu. Ale Polak potrafi: mam kilkanaście rachunków i co kilka godzin przerzucam środki z jednego na drugi itd. Trochę to wnerwia, ale problemów jest mniej