Alpari Polska
-
- Gaduła
Wydaje mi sie, ze po prostu zmienili miejsce biura, bo tu graja u nich i wszystko wyglada na ok.gutek21 pisze:Witam-byłem dzisiaj w budynku gdzie znajdowała się ich siedziba na 11 pietrze/poinformowano mnie,że niestety,ale sie zwineli i nie zostawili żadnych namiarów/Chcialem po przeczytaniu waszych postów otworzyc u nich rachunek,ale chyba nie są wiarygodni.Myślę,ze trochę pomogłem,bo nie będziecie juz musieli dzwonić i się irytować czy ktos odbierze.pozdrawiam
Gramy w Alpari NZ/RU, Alpari Poland to jedynie polskie przedstawicielstwo, więc jego ewentualna likwidacja nie oznacza likwidacji brokera, choć oczywiście byłoby to niekorzystne, gdybyśmy stracili polski support, a niestety wiele wskazuje na to, że to właśnie się stało. Fakt, że poza kwestią tego polskiego supportu na razie nie ma większych powodów, żeby na Alpari narzekać.master3333 pisze:Wydaje mi sie, ze po prostu zmienili miejsce biura, bo tu graja u nich i wszystko wyglada na ok.
-
- Gaduła
Niestety nie, ale masz jeszcze WebMoney i Moneybookers.tantum pisze:Panowie mozna wplacac PayPalem?
Jak najbardziej. Nie ma problemów z wypłatą kasy. Wczoraj zleciłem wypłatę ok. 11, a dziś rano kasa była na koncie.tantum pisze:Polecacie na poczatek?
Także nie ma rekwotów przy otwieraniu i zamykaniu pozycji.