VEGAS
- siersciuch
- Pasjonat
okres masz napisany ok. miesiaca, ale byl to miesiac zajebsty
na dzien dzisiejszy stan konta ok. 25k USD.
Konto demo.
Prowadze równolegle konto real z nieco nizszym saledm - 2000$ (otwarcie w polowie czerwca- specjalnie TYLKO- na ta strategie)
ale transakcje sa identyczne.
Real - stan na dzien dzisiejszy ok 4500$ -
zysk wypracowany w 27 dni

na dzien dzisiejszy stan konta ok. 25k USD.
Konto demo.
Prowadze równolegle konto real z nieco nizszym saledm - 2000$ (otwarcie w polowie czerwca- specjalnie TYLKO- na ta strategie)
ale transakcje sa identyczne.
Real - stan na dzien dzisiejszy ok 4500$ -

Polska to takie dziecko z Downem - trzeba je kochac ale cudów nie nalezy oczekiwac ...
zerknij na D1 i W1. ja bym nie tykałpersonov pisze:Strategia mnie zainteresowała. Po weekendzie spróbuję pierwszej transakcji. USDCAD wygląda mi na dobrze zapowiadającego się BUY'a. Jeśli SMA8 zmieni kolor to wchodziłbyś w to ?

Do tego FF Tunel ciągle czerwono niebieski, a to nie jest najlepsze rokowanie...
Ponadto USDCAD zwykle skorelowany jest z AUD/USD i NZD/USD, a te cisną w górę

Jak popatrzysz na D1, ewidentne W się wytworzyło zarówno na jednym, jak i na drugim.
może coś się odwróci w poniedziałkowej Amerykańskiej sesji, może wtorek

Polska to takie dziecko z Downem - trzeba je kochac ale cudów nie nalezy oczekiwac ...
Witajcie,
Mam pytanko. Jeżeli chodzi o wykresy 4H to na platformie XTB są one nieco przesunięte, a dokładniej o 1 godzinę później kończy się świeca (jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi). W takim razie na który wykres polecacie patrzeć: XTB czy może ten wg czasu londyńskiego? Ktoś może to sprawdzał?
Mam pytanko. Jeżeli chodzi o wykresy 4H to na platformie XTB są one nieco przesunięte, a dokładniej o 1 godzinę później kończy się świeca (jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi). W takim razie na który wykres polecacie patrzeć: XTB czy może ten wg czasu londyńskiego? Ktoś może to sprawdzał?

-
- Gaduła
Naprowadźcie mnie jeżeli źle rozumiem:
- Alfa przecięła cenę 6 słupków wcześniej
- saRSI przecina od góry sma21 w górnej części wykresu
- dywergencja (to tak poza vegasem)
Pozostaje czekać, kiedy sma8 zmieni kolor (przy zamknięciu świecy) na magentę, dobrze rozumuję?
http://yfrog.com/msprzechwytywanienj
- Alfa przecięła cenę 6 słupków wcześniej
- saRSI przecina od góry sma21 w górnej części wykresu
- dywergencja (to tak poza vegasem)
Pozostaje czekać, kiedy sma8 zmieni kolor (przy zamknięciu świecy) na magentę, dobrze rozumuję?
http://yfrog.com/msprzechwytywanienj
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 10:45 przez szahal, łącznie zmieniany 1 raz.