[USD/PLN]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

reptile pisze: http://biznes.onet.pl/estonia-nie-boi-s ... news-detal
może i starczy, pytanie czy UE to przetrwa Laughing
To jest między innymi powód do umocnienia PLN względem EUR.
No myślę ze BIG MAC dla PLN to 2,2 za EUR ale może być lepszy .Czy wejdziemy w strefę EUR jak edek będzie na 0,7 a czy to doprawdy ma znaczenie gdzie edek będzie ważne gdzie będzie EUR i czy obejmie trend wzrostowy długoletni względem USD to będzie dobry moment na wejście dla Polski Wtedy będziemy jeździć na wczasy na Hawaje i kupować nieruchomości w Kalifornii.:lol:
reptile pisze:Uważasz, że nikomu to nie będzie przeszkadzać i zejda tak nisko?
Myślę że tak !!!

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

USD/PLN

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Czyzby bysmy powedrowali z powrotem na 3.22 i nizej od poniedzialku. Wykres wydaje sie lamac. To koniec zielonego.

wojwrobel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojwrobel »

Myślę że jest to chwilowe zachwianie spowodowane słabymi danymi o rynku pracy w usa i sezonem huraganow ...

Moi skromnym zdaniem i tak na przełomie wrzesnia- października bedzie blisko 4zl ale to tylko moje zdanie wiec ...

pozdrowionka
wojsciech

skalpel_szczecin

Nieprzeczytany post autor: skalpel_szczecin »

a wg mnie 4 zł to marzenie

spójrzmy na fakty - niemal 11 BILIONÓW długu rzadu amerykańskiego i wciąż napływające słabe dane z rynku pracy, nieruchomości

Zabawa w socjalizm niestety jest kosztowna - do tego kolejne plany zwiększenia pomocy socjalnej ( w tym roku za sprawą socjalisty Obamy wyniosą one około 1 biliona USD !!! ), i ustanie programów pomocowych w stylu zabrnia gospdoarce pieniedzy i pomopwanie ich w nierentowne sektory

dolarw dluzszej perspektywie MUSI stracic na wartości - nie ma innej opcji

Awatar użytkownika
forexday
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: forexday »

3.22 kluczowy poziom.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Analiza i komentarze forex
kliknij w button "www" poniżej

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

a wg mnie 4 zł to marzenie
A wg mnie nie :lol:
Marzenia są po to aby się spełniały a forex to koncert marzeń 8)
skalpel_szczecin pisze:MUSI
To na Rusi a forex rządzi się swoimi prawami-prawami nieodgadnionymi..
Pojecie "perspektywy" wypadałoby uściślić

sonictune
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonictune »

Wydaje się , że w ramach korekty kurs dotarł do ważnej strefy wsparcia tj. 3.152 jako niemal całkowite zniesienie fali XA oraz 3.1113 jako połowa [(3.524+2.698)/2] fali wzrostów zapoczątkowanej w grudniu zeszłego roku . Pomiędzy nimi jest jeszcze 3.127 wynikające z równości fal AB=CD , a tuż pod nimi wsparcie daje psychologiczny opór 3.10 . Wypadałoby ustawić się z fartuszkiem na L w strefie 3.14-3.12 , a nuż śliweczka czy jakaś gruszeczka wpadnie :D Dalej w miarę rozwoju sytuacji należałoby powiększać długie pozycje po rozbiciu linii trendu poprowadzonej po szczytach A i C , oraz niezależnie od kontekstu po pokonaniu poziomów 3.20 i 3.32-3.33. Niepokojącym sygnałem byłby zdecydowany spadek poniżej 3.100 połączony z zamknięciem świeczki D1 poniżej tego poziomu . Jeżeli będzie się rozwijał scenariusz wzrostowy to targetem powinno być co najmniej poprawienie ostatniego szczytu na 3.52 .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nec hercules contra plures .

myyyt
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: myyyt »

w piatek zakonczylo się 3.0464 a tunel idzie w dół.

Muinnell
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Muinnell »

Witam wszystkich bardziej zorientowanych niż ja mam bardzo nurtujące mnie od 2 miesięcy jakie są prognozy USD/PLN do końca 2010 r(na 3-4 miesiące).Bardziej mnie interesuje czy może zejść poniżej 2.8 i max czy może dojść 3.4.Jeśli już to było albo jest wytłumaczone w internecie to proszę o link.

ODPOWIEDZ