Raporty; Mathias Rothbard
- mathias100
- Gaduła
pomysl nad tym
pomysl nad tymhannibal pisze:95=95% tracących na forexAsia pisze:95 x 200=19.000/miesięcznie
ma chłopak głowę![]()
19.000PLN=5% zarabiających na forex
I glupcow trzeba scierpiec
Medrcom zawsze brakowalo cierpliwosci.W miare zdobywania wiedzy, niestety wzrasta nieciepliwosc.Ponoc cierpiec, to polowa ludzkiej genialnosci. Dzis na swiecie nadal jest wielu glupcow,ktorych nalezy cierpiec.Miec z nimi stycznosc, to przezwyciezac samego siebie. To pozwala piac sie coraz wyzej na szczeble umiejetnosci. Glupiec nieswiadomy jest swojego kalectwa. W miare czasu do szalenstwa przylacza sie zazdrosc, nienawisc i zyciowa slepota.
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
Oj widzę że Hanibal nie odpuszczasz, cóż, ja jakoś nie zauważyłem by to było jakieś oszustwo, ale na szczęście sam się przekonałem a nie słuchając innych specjalistów. A faktem jest że zmieniłem swoje podejście do inwestowania i jakoś zarabiam na forex, pierwszego depo nie straciłem itp. A słowo zarabiam mam na myśli samodzielne inwestowanie. A technika gry Pana Matiasa na pewno jest warta tego przy się jej przyjrzeć.
nie wiem jakie miałeś doświadczenia z zeszłego roku, jeśli się sparzyłeś to rozumiem Twoje podejście, z tego co wiem Mathias nie mówi że nie ma złych dni czy nawet miesięcy, każdy ma jakieś podejście do rynku, natomiast jeśli ktoś chce jak małpa naśladować inwestowanie Mathiasa to nie polecam, nawet jakby miał być z tego zysk, nie ma to jak samodzielne inwestowanie i bycie samodzielnym, lepiej nauczyć się i zrozumieć technikę która każdemu odpowiada, każdy jest inny 

- mathias100
- Gaduła
Podsumowanie miesiaca i roku
Podsumowanie miesiaca i roku
Moja praca jest strategia otwierania pozycji krokoterminowych na przestrzeni sesji
europejskiej i amerykanskiej .Nie opiera sie na zadnych prognozach,tylko na trendach rynkowych
Pracuje tylko na czystych swiecach, oceniajac, sytuacje na biezaco.
Wiecej statystyk, a takze wykresy i portfele, znajdziecie Panstwo na stronie programu edukacyjnego
www.signalforex.pl
Saldo roczne(2009): +20,219 pips (wyniki z 4 par walutowych)
Saldo roczne(2010): +7,016 pips (wyniki z 4 par walutowych)
Podsumowanie miesiaca
Rynek forex ostatnio przeszdl duza metamorfoze. Sytuacja na rynakach finansowych jest bardzo
niestabilna. Powoduje to duze skoki i wahania na glownych parach walutowych. Nie pozostaje nic innego, jak
dostosowac sie do nowych warunkow i w miare mozliwosci zarabiac pieniadze
Posumowanie roku
Styczen: +1,198 pips
Luty: +824 pips
Marzec: +1,921 pips
Kwiecien: +2,003 pips
Maj: +1,069 pips
mathias rothbard
Moja praca jest strategia otwierania pozycji krokoterminowych na przestrzeni sesji
europejskiej i amerykanskiej .Nie opiera sie na zadnych prognozach,tylko na trendach rynkowych
Pracuje tylko na czystych swiecach, oceniajac, sytuacje na biezaco.
Wiecej statystyk, a takze wykresy i portfele, znajdziecie Panstwo na stronie programu edukacyjnego
www.signalforex.pl
Saldo roczne(2009): +20,219 pips (wyniki z 4 par walutowych)
Saldo roczne(2010): +7,016 pips (wyniki z 4 par walutowych)
Podsumowanie miesiaca
Rynek forex ostatnio przeszdl duza metamorfoze. Sytuacja na rynakach finansowych jest bardzo
niestabilna. Powoduje to duze skoki i wahania na glownych parach walutowych. Nie pozostaje nic innego, jak
dostosowac sie do nowych warunkow i w miare mozliwosci zarabiac pieniadze
Posumowanie roku
Styczen: +1,198 pips
Luty: +824 pips
Marzec: +1,921 pips
Kwiecien: +2,003 pips
Maj: +1,069 pips
mathias rothbard
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
- mathias100
- Gaduła
witambeginner pisze:Imponujący wynik Panie Mathias!
Rozważam chęć zapisania się do Pańskiego programu (tego za 200 złotych miesięcznie). Czy są jeszcze miejsca? Bo na stronie jest ograniczenie tylko do 100 uczestników. Bardzo proszę o informację.
co tydzien zwalnia sie po kilka miejsc, ciesze sie,ze moge pomoc ludziom i coraz wiecej ludzi pracuje samodzielnie
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard