Raporty; Mathias Rothbard

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asia »

co tydzień
kilka osób zaczyna robic lepsze wyniki
i odchodzi :wink:

bo przeciez na pewno nie jest to chwyt marketingowy z tymi ostatnimi miejscami :wink:
Czytaj p o w o l i
Dzień dobry, nazywam się ... jestem anonimowym hazardzistą/ką, gram na Forexie
Obrazek

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mathias100 »

Asia pisze:co tydzień
kilka osób zaczyna robic lepsze wyniki
i odchodzi :wink:

bo przeciez na pewno nie jest to chwyt marketingowy z tymi ostatnimi miejscami :wink:
ja prosze Szanownej Pani nie potrzebuje chwytow marketingowych
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

jestem pod wrazeniem Szanownego Pana
czekam na podpiecie jakiś statystyk
Czytaj p o w o l i
Obrazek

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Asia pisze:jestem pod wrazeniem Szanownego Pana
czekam na podpiecie jakiś statystyk
sa na mojej stronie, ja jakos nigdy nie jestem pod wrazeniem samego siebie i nigdy nie jestem zadowolony z wynikow, moze dlatego ze 11 lat w tym siedze i zdaje sobie sprawe z tego jai ten rynek jest niebezpieczny
POWER FOREX by
mathias rothbard

beginner

Nieprzeczytany post autor: beginner »

Przeczytałem część tego wątku i nasuwa mi się tylko jedno pytanie...

Dlaczego nie można sprzedawać sygnałów FX, jeśli już ktoś sprzedaje, w taki zwyczajny, normalny sposób:
"mam lepsze wyniki od rynku, podzielę się doświadczeniem i tym co wiem, wiedza kosztuje" i tyle!

Po co to całe badziewie o Matce Teresie, że pomagam ludziom, pieniądze z reklam na cele charytatywne, 100% skuteczności (z innego wątku), jestem z Izraela i jestem bogaty i mam dług wobec Polaków (drugi Tymiński...)...

Po co te gadki? Jak ktoś ma wyniki, to się same obronią. Nie twierdze, że nie masz, ale ta cała otoczka świętości na mnie działa nie za dobrze...

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

myslałam o takich statystykach jak moje
:wink:
Czytaj p o w o l i
Obrazek

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Asia pisze:myslałam o takich statystykach jak moje
:wink:
a to co ja robie na zywo to co to jest,jezeli ktos sadzie ze to jest niewiarygodne to moze sprawdzic na zywo, nie ma nic bardziej prostego, nie sadzi Pani ze ja bede sie staral komus cos udowodnic, jestem ponad to wszystko, ktos chce, moze zobaczyc, nie chce, drugie dobrze,
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Byłem uczestnikiem kursu Mathiasa, byłem ponieważ chwilowo jestem zajęty i nie mam czasu na częsty handel, na pewno wrócę, bo warto. Jest dużo negatywnych opinii na temat Mathiasa, może biorą się stąd że nie każdy zarządza ryzykiem? Dla wyjaśnienia statystyk, Mathias ma też stratne pozycje, to nie tak że jest zysk, dlatego podkreśla na każdym kroku ryzyko do minimum, nie liczcie na szybki zysk, szczególnie w tak zmiennym rynku jaki jest teraz. Uważam że każdy powinien się sam przekonać a nie na opiniach innych się wzorować. Wiele zyskałem w ciągu tych 2 tygodni, patrzę inaczej na Forex niż na początku, może dlatego zarabiam mimo małego stażu, dla wyjaśnienia nie handluje tylko sposobem Mathiasa aczkolwiek zdarza się i to z powodzeniem. Nie każda strategia jest dla każdego, każdy ma iny charakter itp. stąd może jeden zarabia na jakimś systemie a inny będzie tracił :-) Aha i nie prawdą jest że to bez spredu wyniki, każdy broker ma inne, i jak ktoś się zdecyduje to nie klepcie na pałę wejść, tu chodzi by to robić samodzielnie. Do stylu Mathiasa polecam DB 360, naprawdę daje radę, wykresy na raz widocznie, zlecenia bezpośrednie z przybornika itp, zamknięcie pozycji jednym klikiem, sorki za reklamę ale na MT4 nie wyobrażam sobie takiego stylu handlu :-)

beginner

Nieprzeczytany post autor: beginner »

Jestem pod wrażeniem skali na jaką działa Mathias. I mówię to poważnie.

Przejrzałem internet i marketing internetowy robi wrażenie. Skala przedsięwzięcia mnie zaskoczyła. Pozytywnie. Pełna profeska.

Tak się robi pieniądze w necie. I za to pełen szacun dla Mathiasa. Poważnie!

PS Cena w PL jest niższa niż w np DE http://forex-mathias.com/?payments,4
ale moim zdaniem 200 to za dużo. Ale to nie mój biznes.

Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Powodzenia Panie Mathias, szczerze.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Dużo i nie, zależy jak na to spojrzeć, faktem jest że mało to nie jest, ale z drugiej strony można więcej stracić na Forex na real :-)

Zablokowany