ja zaczynam analize od dziennego i schodze nawet do M1.Może mi ktoś powiedzieć na jakim przedziale czasowym gra większość
daytraderów i jakie obecnie popularne są wskaźniki

wskaznikow nie uzywam

Nie można.eco89 pisze:W jaki sposób mogę dodawać foldery w oknie Navigator na platformie MT4?

Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału. Np. zaczynasz od D1 i idziesz w dół - na niższe TF.moreno pisze:Witam.Mam takie pytane z jakich przedziałów czasowych korzystacie najczęściej przy analizie wykresu ??

Hm, tutaj muszę się nie zgodzić - na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedziklonmarcin pisze:Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału.

).
 ).To jest wersja "akademicka" - tak przeczytasz u wiekszosci znafcoof publikujacych ksiazkiklonmarcin pisze:Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału.moreno pisze:Witam.Mam takie pytane z jakich przedziałów czasowych korzystacie najczęściej przy analizie wykresu ??
A to jest wersja praktyczna. Paradygmaty sa dobre do dyskusji akademickich, na rynku liczy sie to co daje zarobic.Hm, tutaj muszę się nie zgodzić - na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedzi Smile
 )
 )
Dokładnie - trochę źle to ująłemFXfighter pisze:na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedzi Smile
 Ale wg mnie tylko przegląd większej ilości TF daje tak naprawdę ogólny obraz rynku.
  Ale wg mnie tylko przegląd większej ilości TF daje tak naprawdę ogólny obraz rynku.