ja zaczynam analize od dziennego i schodze nawet do M1.Może mi ktoś powiedzieć na jakim przedziale czasowym gra większość
daytraderów i jakie obecnie popularne są wskaźniki

wskaznikow nie uzywam

Nie można.eco89 pisze:W jaki sposób mogę dodawać foldery w oknie Navigator na platformie MT4?
Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału. Np. zaczynasz od D1 i idziesz w dół - na niższe TF.moreno pisze:Witam.Mam takie pytane z jakich przedziałów czasowych korzystacie najczęściej przy analizie wykresu ??
Hm, tutaj muszę się nie zgodzić - na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedziklonmarcin pisze:Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału.
To jest wersja "akademicka" - tak przeczytasz u wiekszosci znafcoof publikujacych ksiazkiklonmarcin pisze:Na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź - analizę zaczynasz od jak największego przedziału.moreno pisze:Witam.Mam takie pytane z jakich przedziałów czasowych korzystacie najczęściej przy analizie wykresu ??
A to jest wersja praktyczna. Paradygmaty sa dobre do dyskusji akademickich, na rynku liczy sie to co daje zarobic.Hm, tutaj muszę się nie zgodzić - na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedzi Smile
Dokładnie - trochę źle to ująłemFXfighter pisze:na FX na żadne pytanie nie ma jednej prawidłowej odpowiedzi Smile