Dukascopy - ECN
Pierwszy tydzien na ok -55%, a potem do konca miesiaca to ma ile 170% gdzies? Podobna srednia sie chyba ksztaltuje u tych trader of the month. Ale w sumie kurcze trzebaby sobie wymyslec "strategie" idac na ten wywiad z nimi, jakos mi sie nie widzi wykladanie wszystkiego
.

"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
Zapoznaj się z opisem prowizji i przykładami, które opisaliśmy tu:
http://www.forexclub.pl/brokerzy/dukasc ... -prowizji/
Po tym powinno się wyjaśnić
.
http://www.forexclub.pl/brokerzy/dukasc ... -prowizji/
Po tym powinno się wyjaśnić

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zadaj sobie pytanie czemu nie była.Czemu?
USD/xxx
xxx/USD
Waluta kwotowana i bazowa... Poczytaj
USD/xxx
xxx/USD
Waluta kwotowana i bazowa... Poczytaj

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
http://www.dukascopy.com/swiss/english/ ... y_contest/
w topten dwoch mongolow, chyba najbogatsi z kraju
.
wogole ciekawy przekroj najlepsych raczej zachod nie jest reprezentowany
w topten dwoch mongolow, chyba najbogatsi z kraju

wogole ciekawy przekroj najlepsych raczej zachod nie jest reprezentowany
Nie wierz w trendy.
Zarejestrowałeś demo dla konta MT4? Trzeba zaznaczyć odpowiednie pole przy rejestracji takiego konta. W innym wypadku rejestrujesz demo tylko dla pozostałych trzech platform Dukascopy, które nie współpracuje z MT4.szulczas pisze:czy mozecie mi pomoc w kwestii uruchomienia MT4...zarjestrowalem...dostalem login i haslo na konto demo....wpisuje w MT4 login jaki dostalem na meila + haslo...ale niestety MT4 ma "brak polaczenia"
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nic się nie wyjaśniło. Myślę, że Dukascopy powoli będzie rezygnować z MT4 skoro to tyle trwa i efekty są marne, co raczej potwierdza tylko, że ta platforma nie jest przystosowana w pełni do modelu ECN... Myślę też, że raczej będą zmierzać w kierunku wprowadzenia innej platformy np. Ninja Trader ale to tylko moje przypuszczenia, które mam nadzieję się ziszczą
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu