Dukascopy - ECN
Nie ma takiej możliwości w standardzie. Natomiast nie orientuję się jak sprawa się ma przy strategiach bądź niestandardowych wskaźnikach. Jeszcze do końca nie są mi znane wszystkie możliwości jakie daje Java i platfoma JForex pod tym względem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
U mnie tak jest standardowo. Kreślę linie na dowolnym interwale i po jego zmianie wszystko zostaje. Mówię o platformie JForex.graw pisze:raposo - w jaki sposób linie kreślone np. na 1H wykresie można zobaczyć na 15Min. ? Tzn . aby wszystko kreślone na "wyższym" wykresie było widoczne na każdym z niższych wykresow .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Aaa... Tutaj mamy też możliwość zapisywania szablonów oraz duplikowania wykresów więc to powinno zdać egzamin
. Klik prawym na daną parę walutową w Workspace (z lewej strony) i w zakładce charts
Duplicate.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam pytanie. Zainstalowałem sobie ten most między jforex i mt4 i teraz mam problem ze składaniem zleceń przez MT4 bo mi się demo przeterminowało. Jak odblokować demo i czy trzeba będzie odblokowywać co dwa tygodnie?
A może źle to rozumiem?
Edit: dzięki Cyb
A może źle to rozumiem?
Edit: dzięki Cyb
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, 10:27 przez freeman, łącznie zmieniany 1 raz.