Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Włąściwy wykres wygląda tak jak na dole a wiem stąd, że gdy jest zielona strzałka ( wskażnik super signal) to biore L a jak blisko oporu nie ma czerwonej strzałki to oznacza że jest duże prawdopodobieństwo że przebije opór .Na S jest odwrotnie.Jak widać w tej chwili odbiło się troche od oporu ale nadal nie ma czerownej strzałki więc sądze, że pójdzie wyżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Polegasz na swoim systemie, który jest całkiem dobry. Tylko ustawiając zlecenie oczekujące, spoglądasz cały czas na wykres? bo tak naprawdę to nie wiadomo kiedy zapali się "czerwone" :D

Na Twoim screenie wygląda to troche na trójkąt który wskazywałby wybicie górą, oczywiście. Się pomyliłem :) Pozdrawiam.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nie nie patrze cały czas ale jestem w pobliżu :D usłysze bo po pojawieniu się strzałki dochodzi sygnał dziękowy.Właśnie wczoraj na coś jeszcze wpadłem ale musze się temu blizej przyjrzeć.Popatrz na screen na zielone i czerwone strzałki oraz na trzecią świece zaraz za nimi a dokłądnie dokąd dochodzą.Byłby to chyba bardzo dobry moment na szybsze wejścia a tym samym zgarnięcia więcej pipsów. :D 3Candle system :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2010, 22:17 przez Seneszal26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Faktycznie może coś w tym jest.. 3candle by Seneszal :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Zamknięcie pozycji + 62 pips.W nocy cena była blisko SL ale jednak w ostateczności zawróciła.

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Edźwin »

Seneszal26 pisze:Włąściwy wykres wygląda tak jak na dole a wiem stąd, że gdy jest zielona strzałka ( wskażnik super signal) to biore L a jak blisko oporu nie ma czerwonej strzałki to oznacza że jest duże prawdopodobieństwo że przebije opór .Na S jest odwrotnie.Jak widać w tej chwili odbiło się troche od oporu ale nadal nie ma czerownej strzałki więc sądze, że pójdzie wyżej.
Seneszeal26 te strzałki na wykresie wyglądają jak system arrow, którego dobrze nie wspominam bo dawał sygnały przeciw trendowi, chyba że to jakiś inny wskaźnik?
Obrazek

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

To jest wskażnik super signal.Tak to prawda często daje mylne sygnały zwłaszcza przy mocnych ruchach.Dlatego dodatkowo używam jeszcze fractali.Wchodzenie w momencie pojawienia się samych strzałek to gwarantowany MC.

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

ściągnę ten super signal i sprawdzę czy to czasami nie to samo co system arrow, koleś sprzedaje jeden wskaźnik jako system za 140 zł i obiecuje dniówkę 500 zł dziennie ale jest to zwykły naciągacz, jak jest duży ruch to pojawia się kilka strzałek obok siebie na kolejnych świeczkach, później strzałki znikają i zostaje jedna na samym szczycie ruchu i na pierwszy rzut oka wygląda jakby wskaźnik dawał sygnały wówczas gdy ruch osiąga swój szczyt/dołek, no i radzi grę na m15 bo na innych tf wskaźnik daje zbyt dużo błędnych wskazań,

sprawdziłem, niezły przekręt, identyczne wskazania co super signal tylko kolor strzałki na wzrost jest niebieski :shock:
link do strony tego oszusta: http://www.ekademia.pl/ebook/arrow, pewnie w meta editorze zmienił tylko copyright by,
Obrazek

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Dość dokładnie opisałeś działanie tego wskaznika z ta różnicą że jest on ogólnie dostępny za free.Ja z niego korzystam już bardzo długo dlatego wiem jakie są jego zalety a jakie wady.

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

Seneszal26 pisze:Dość dokładnie opisałeś działanie tego wskaznika z ta różnicą że jest on ogólnie dostępny za free.Ja z niego korzystam już bardzo długo dlatego wiem jakie są jego zalety a jakie wady.
no właśnie jest dostępny za free, a tu jakiś jeleń robi z niego system, reklamuje 500 zł dniówki i sprzedaje go po 140 zł :evil:
Obrazek

ODPOWIEDZ