jeśli to ma być powtarzalne, możesz też użyć linii cyklicznych, raz ustawiony będzie powielał dany cykl...Wa$$kII pisze:Poszukuje wskaznika ktory rysuje linie pionowe o okreslonej godzinie np 00:00
Ciekawe wskaźniki do MT4
ma być takie, ale jak ustawić takie linie? pewnie to lamerskie pytaniekris007 pisze:jeśli to ma być powtarzalne, możesz też użyć linii cyklicznych, raz ustawiony będzie powielał dany cykl...Wa$$kII pisze:Poszukuje wskaznika ktory rysuje linie pionowe o okreslonej godzinie np 00:00

Yaaa man
wielkie dziekikris007 pisze:są na pasku na górze, a jak nie to "dostosuj" i dodaj je, dalej już prosto zerknij na imageWa$$kII pisze:ale jak ustawić takie linie?
Pozdrawiam

niestety nie działa liniami okresowymi ;/ widzialem gdzies taki wskaznik ktory rysowal linie o godzinie

Yaaa man
Zgadza się, tylko trzeba trochę czasu i umiejętnościYkee pisze:Wszystko jest do zrobienia...redart pisze:Szkoda, że nie ma opcji wyłączania backgroundu i ustalania szerokości obramowania - niby drobnostka ale może się przydać, gdy chcemy wrzucić np. na tf m5, dwa wskaźniki m-candles:

Dodano po 13 minutach:
Dzięki. Faktycznie ma dużo opcji, aż za dużoquapi pisze: redart, spróbuj tego CCcandle, najlepszy na jaki się natknąłem, jeślibyś miał kłopoty z widzialnością dwóch wersji CC na jednym wykresie (zdarza się) możesz zawsze pokombinować z połączenim CC6 i II-CC
powodzenia

Masz może jakiś opis do poszczególnych parametrów? Próbowałem na kreslik.com znaleźć ale chyba nie ma opisu w jednym miejscu.
Bardzo proszę:
CC - wiadomo
MZ - Mighty Zone -zapewne wiesz, co to - jak nie to szukaj w wątku NLA i dzienniku lukx-a
ZL - zero line - jak wyżej
KR - key reversal - szukaj w wątku http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... y+reversal
HUD - chgw
co to jest. Jak się dowiesz - daj znać!
Jakby co - pytaj autora (bredin) - źródło:
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... highlight=
powodzenia
już wiem co to HUD
HUD.on : shows the price direction from the last zone departed
pzdr
CC - wiadomo
MZ - Mighty Zone -zapewne wiesz, co to - jak nie to szukaj w wątku NLA i dzienniku lukx-a
ZL - zero line - jak wyżej
KR - key reversal - szukaj w wątku http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... y+reversal
HUD - chgw

Jakby co - pytaj autora (bredin) - źródło:
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... highlight=
powodzenia

już wiem co to HUD
HUD.on : shows the price direction from the last zone departed
pzdr
The irresistible force met the immovable object
Jeśli to ma być o godzinie 00:00 i weekendowe, to wlącz sobie po prostu "separatory okresów", właściwości w oknie wykresu (F8Wa$$kII pisze:Poszukuje wskaznika ktory rysuje linie pionowe o okreslonej godzinie np 00:00, drugi wskaznik jest mi potzrebny aby rysował pionowe linie na poczatek nowego tygodnia.

jeśli zaś linie o innych godzinach, to miałem taki wskaźnik, jeśli potrzebujesz to go wrzucę.
More practice, more luck!
Wa$$kII pisze:wielkie dzieki
niestety nie działa liniami okresowymi ;/ widzialem gdzies taki wskaznik ktory rysowal linie o godzinie Na przyklad calkiem fajnie jest to zrobione w szablonie dinapolliego
ok

Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wielkie dzięki za tem multiterminal mt4 tylko mam mały problem jako ze ściągnięty ze strony ma wpisany demo serwer i nie można go zmienić na inne ...
Wiec pyt. jak sciągnąc multiterminal nie przypisany do żadnej z firm żadnego brokera gdzie będzie można wpisać wiele rachunków ale z rożnych serwerów...
Wiec pyt. jak sciągnąc multiterminal nie przypisany do żadnej z firm żadnego brokera gdzie będzie można wpisać wiele rachunków ale z rożnych serwerów...
Multiterminal jest tylko do konkretnego brokera. Ściągnąć możesz go ze strony swojego brokera, lub trzeba pisać o maila żeby Ci przysłali.fxadi pisze:Wielkie dzięki za tem multiterminal mt4 tylko mam mały problem jako ze ściągnięty ze strony ma wpisany demo serwer i nie można go zmienić na inne ...
O ile pamiętam Prostation czy Multistation daje możliwość podpięcia rożnych brokerów, ale z tymi programami nie mam do czynienia. Jeśli link na tym forum i opis do tego.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein