XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

A ja gratuluję wszystkim :)

Dobrze, że nie było wałów.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Fakt trzeba się poprawić. :!:
Green dostał pierwsze gratulacje ponieważ osiągnął niebywałą stopę zwrotu.

Szczere gratulacje należą się całej pierwszej piątce. Nie może się obejść bez gratulacji dla graczy: Kiwi i nash 8)

:!: Gratulacje tak wysokich miejsc w turnieju :!:
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Edźwin »

gratulacje dla czołówki, mam nadzieję, że się podzielicie sposobem gry, co my maluczcy w końcu zdołamy uszczknąć coś z tego tortu :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eko »

Gratulacje wszystkim !!! Czekam na fotki tego merca ( z greenem w środku) ;)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

PanPiotr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PanPiotr »

gratulacje green !

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Gratulacje Grenn7 :) a także dla pozostałych którzy osiągneli wysoką stopę zwrotu :)

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Gratuluje Wam :) Myslalem, ze bedzie jak we wczesniejszych edycjach, a tu prosze pozytywne zaskoczenie :) Moze z czasem bedziemy miec w Polsce porzadnego broka :).
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Astakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Astakos »

Gratulacje pierwszego miejsca Green7 !
nash, Kiwi - Wam tez Panowie, super wyniki!

wand
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wand »

W przyszłym roku jak będzie x5 albo x6 do wygrania to wezmę się poważnie za ten konkurs :lol: :lol:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Dzięki wszystkim za gratulacje - choć oczywiście na razie przyjmuje je nieoficjalnie - oficjalne wyniki będą po niedzieli :)

Tak czy siak - wszystkim szczerze dzięki. I baaardzo duże wyrazy uznania dla wszystkich z pierwszej dwudziestki - a pierwszej piątki w szczególności. Wyniki są naprawdę imponujące - a w końcówce konkursu widać było, że nie były osiągane przypadkowo. No i ostatni tydzień trochu nerwów mi przysporzył: okazji było mniej, konto działało gorzej a spodziewałem się jakiegoś ataku w ostatnim momencie ..... ale jakoś dobrnęliśmy do końca :)
Kiwi pisze:Ale pomyśl ile szczęścia (oprócz umiejętności) trzeba było mieć żeby akurat być przed kompem we czw (6 maja) wieczorem , mieć wcześniej zarobione fundusze Green miał wtedy coś koło 500 tyś. , i potrafić wykorzystać ten niesamowicie szybki i zmienny rynek do duuuużego zarobku. A potem umiejętnie ten zarobek utrzymać i pomnażać. Przypomnij sobie, że ten wieczór wywalił więcej niż połowę z 20 osób z czołówki. Tam przez moment w rankingu pojawił się craacker który miał w pewnym momencie ok.1,7 mln , Green miał wtedy 1,5 mln.

No o ile pamiętam to bodaj w czwartek udało mi się z okolicy 500tys dojść do 800 z kawałkiem a cracker miał wtedy prawie 1 mln więcej ! Pomyślałem wtedy, że jeszcze dłuuuuga droga przede mną:) Ciekawe co też działo się wtedy u niego - dosyć szybko stracił sporo kapitału.
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ