Dzięki wszystkim za gratulacje - choć oczywiście na razie przyjmuje je nieoficjalnie - oficjalne wyniki będą po niedzieli
Tak czy siak - wszystkim szczerze dzięki. I baaardzo duże wyrazy uznania dla wszystkich z pierwszej dwudziestki - a pierwszej piątki w szczególności. Wyniki są naprawdę imponujące - a w końcówce konkursu widać było, że nie były osiągane przypadkowo. No i ostatni tydzień trochu nerwów mi przysporzył: okazji było mniej, konto działało gorzej a spodziewałem się jakiegoś ataku w ostatnim momencie ..... ale jakoś dobrnęliśmy do końca
Kiwi pisze:Ale pomyśl ile szczęścia (oprócz umiejętności) trzeba było mieć żeby akurat być przed kompem we czw (6 maja) wieczorem , mieć wcześniej zarobione fundusze Green miał wtedy coś koło 500 tyś. , i potrafić wykorzystać ten niesamowicie szybki i zmienny rynek do duuuużego zarobku. A potem umiejętnie ten zarobek utrzymać i pomnażać. Przypomnij sobie, że ten wieczór wywalił więcej niż połowę z 20 osób z czołówki. Tam przez moment w rankingu pojawił się craacker który miał w pewnym momencie ok.1,7 mln , Green miał wtedy 1,5 mln.
No o ile pamiętam to bodaj w czwartek udało mi się z okolicy 500tys dojść do 800 z kawałkiem a cracker miał wtedy prawie 1 mln więcej ! Pomyślałem wtedy, że jeszcze dłuuuuga droga przede mną:) Ciekawe co też działo się wtedy u niego - dosyć szybko stracił sporo kapitału.