Alpari Polska

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
30
27%
Poza paroma minusami są ok
18
16%
Przeciętny
28
25%
Mają wiele wad
12
11%
Stanowczo odradzam
24
21%

Liczba głosów: 112

Awatar użytkownika
Eurodolar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eurodolar »

Może spróbuj przez On-line chat na stronie http://www.alpari-forex.com/
Z pewnością jest po angielsku.

mystix pisze:Jeśli chodzi o Polską obsługę to powinni chociaż poinformować, że coś zmieniają czy coś....no ale ......
Też tak uważam.
EUR/USD vs DJIA

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Polski suport ma mnie w d.... ja jego też.
Telefonów nie odbierają już półtora tygodnia i nie odpisują na korespondencje wysłaną z ich firmowej strony. :!: :!: :!: :!:
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

No cóż, trochę niepokojące jest to, co się dzieje z tym polskim przedstawicielstwem. Ostatnio nie miałem do nich żadnych spraw, więc osobiście nie miałem okazji tego doświadczyć. Nie wie ktoś może co tam się porobiło, to przedstawicielstwo będzie w końcu kontynuować działalność, czy się zwijają? Mieli wcześniej sporo ambitnych planów, więc chyba nie zwiną się teraz tak po prostu.

Generalnie dopóki dotyczy to tylko Alpari Poland, to tak bardzo jeszcze się nie martwię - gorzej byłoby, jeśli Alpari NZ zwinęłoby się zanim zdążymy wypłacić kasę :) ale miejmy nadzieję, że to nie nastąpi :) odpukać w niemalowane :)

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

NiceFox pisze:Polski suport ma mnie w d.... ja jego też.
Jedyna różnica to taka że ty się przejmujesz o oni nie.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
Eurodolar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eurodolar »

Przyznaje, dziwna sprawa.
Może trzeba zapytać o to przedstawicielstwo w centrali ?
EUR/USD vs DJIA

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

Eurodolar pisze:Przyznaje, dziwna sprawa.
Może trzeba zapytać o to przedstawicielstwo w centrali ?
dobry pomysł, druga sprawa że ktoś kto mieszka w Wawie mógłby wstąpić do ich biura, jeśli owe takie jeszcze istnieje :D

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

Witam, ma ktos juz u nich rachunek w realu? Jak dziala konto? Szybko wchodza zlecenia? Wyplacaliscie juz od nich? Czy to dobry broker?

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

master3333 pisze:Witam, ma ktos juz u nich rachunek w realu? Jak dziala konto? Szybko wchodza zlecenia? Wyplacaliscie juz od nich? Czy to dobry broker?
Mam u nich konto classic.direct (którego już w tej chwili nie można zakładać, ale mi jeszcze zostało na dawnych warunkach, bo wcześniej założyłem), które jest można powiedzieć takim odpowiednikiem tego obecnego classic.ndd.mt4, tylko na trochę lepszych warunkach i z inną platformą transakcyjną - wobec tego konta nie mam żadnych zarzutów. Jeszcze nie wypłacałem, bo nadal wykorzystuję procent składany i chcę jeszcze trochę zarobić przed wypłatą :) (oby się udało :) ).
Mam też konto micro, ale na nim już nie gram - generalnie też większych zarzutów wobec niego nie miałem, choć wiadomo, że na tym koncie Alpari jest zwykłym Market Makerem, więc nie należy się też spodziewać jakiejś rewelacji.
Generalnie myślę, że to dobry broker na początku przygody z Forexem, przy większych pieniądzach być może trzeba już myśleć o jakimś innym, ale dla większości osób myślę, że Alpari będzie w porządku.

gutek21
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gutek21 »

Witam-byłem dzisiaj w budynku gdzie znajdowała się ich siedziba na 11 pietrze/poinformowano mnie,że niestety,ale sie zwineli i nie zostawili żadnych namiarów/Chcialem po przeczytaniu waszych postów otworzyc u nich rachunek,ale chyba nie są wiarygodni.Myślę,ze trochę pomogłem,bo nie będziecie juz musieli dzwonić i się irytować czy ktos odbierze.pozdrawiam

tomfid
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomfid »

Olej to polskie przedstawicielstwo i załóż rachunek przez Alpari UK - ja tak zrobiłem i wszystko odbyło się sprawnie i szybko.

ODPOWIEDZ