Raporty; Mathias Rothbard

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mathias100 »

hannibal pisze:skoro nie liczyłeś spreadów to jesteś idealnym naiwnym targetem dla pana Mosze Mathiasa....chyba sprawdziłeś po miesiącu ile zarobiłeś ? Bo jeśli wychwalasz go po tygodniu "nauki" to nie rozumiem w czym entuzjazm....ja też na początku byłem nastawiony optymistycznie ....dopiero po 4 tyg zauważyłem wszystkie kruczki i sztuczki
P.S panie Mosze Mathias....jestem szczęśliwym zarabiającym na forex....a wie pan dlaczego ? bo skończyłem z nabieraniem się na takie ściemy jak pana nauki ...systemy ....czy jak tam to sobie pan nazywasz....chcę tylko żeby udaremnić takim ściemniaczom nagabywanie naiwnych początkujących graczy....znajdę cie wszędzie i zdemaskuję...na każdym forum....bądź czujny....licho nie śpi :lol:
a szukal mnie sobie, szukaj :wall: , ostatnio strasznie mi sie te etimonki podobaja
a co do spread, to tak jak wszyscy placa koszty tak samo ja, ja place od 1 do 4 pips, wejscia sa podawane po po moich kosztach i zawsze tak bylo, a to ze sa na platformie koszty, to ja na to nic ie poradze, ale, szkoda ze Pan hannibal nie je mozgow, wtedy wiedzialby , ze nie wazne kto podaje wejscia, zawsze sa koszty wlasne, moje koszty wahaja sie do 2% w skali roku, kazdy tee koszty musi miec,
sumujac to wszystko
KAZDY SAM ZOBACZYC MOZE CO JA ROBIE I TO ZA DARMO

a tak wyglada sesja i wescia, w nocy jak zdaze to wrzuce dzisiaejsza, jestem do jutra na wyjezdzie
http://www.signalforex.pl/?ostatnia-sesja,154
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

raf000 pisze:
hannibal pisze:Bo jeśli wychwalasz go po tygodniu "nauki" to nie rozumiem w czym entuzjazm
''Grałem'' z nim od lipca do prawie konca sierpnia ubiegłego roku. Nie zaplacilem ani grosza bo zakldalem nowe maile i korzystalem z dwóch darmowych tygodni. Jak sie jeden okres konczyl pisalem jako kto inny i dostawalem kolejny. Niestety połasiłem się na te kilkutysięczne wyniki i korzystalem z tych '' sygnalow'' na koncie real.Z tego co pamietam mialem miesieczny wynik ok 1400pips gorszy i nie bylo ciekawie. Na szczescie gralem stawką tylko 0.01 lota.
Sorry Panie Mathiasie za te oszustwo ale placic po kilkaset zlotych nie mialem zamiaru.

hannibal pisze:..znajdę cie wszędzie i zdemaskuję...na każdym forum....bądź czujny....licho nie śpi
Nadal nie wiem czy to jest skierowane takze do mnie. Drogi hannibalu, chcę Ci przypomniec że znamy się od ok. roku.Kontaktowalismy sie przez pw i nie chciałbym zebys teraz probowal zrobic ze mnie multikonto Mathiasa. Proszę przejrzyj wiadomosci i sprostuj te zarzuty lub powiedz ze ta wypowiedz nie jest atakiem na mnie. Pozdrawiam
:)
jezeli komus wydaje sie ze ja nie wiem o tych oszustwach to sie grubo myli, a jak juz ktos sie decyduje wchodzi ze mna, to musi wytrzymac nerwowo
zreszta fakty sa faktami , kazdy sam sprawdzi moze
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
r4ph
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: r4ph »

dajcie juz zyc czlowiekowi , kiedys tez moze bedziecie chcieli komus sprzedawac sygnaly jak juz wam sie uda wypracowac zyskowna strategie

jakos ostatnio widze straszna nagonke na tych co chca dorobic, z drugiej strony jak sie robi po 200 pipsow dziennie to jedynie brak kapitalu moze sklaniac ludzi do uzerania sie z ludzmi ktorzy wszedzie wietrza spisek i zlodziejstwo :)

zawsze sie znajdzie ktos kto szuka latwej kasy, inaczej nie trafilibyscie do autora tego watku, jest zapotrzebowanie to i znajdzie sie ktos kto sprzeda wam to czego szukacie, zwykla gospodarka wolnorynkowa

widzialem gorsze piramidy a ludzie nigdy sie nie naucza na cudzych bledach zawsze musza przekonac sie na swojej skorze

wiec jeszcze raz, znajdzcie umiar, nie pasuje ide dalej szukac moze samemu cos sie szybciej osiagnie niz ciagle obsmarowywanie kogos i kwestia czy ze spreadem czy bez :) kiedy spread to 1-4 pispow ... jak dzieci
"Ludzie widzą tylko to, co są przygotowani zobaczyć."

"Osiągnęlibyśmy znacznie więcej, gdybyśmy nie uważali niektórych rzeczy za niemożliwe." - Vince Lombardi

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

r4ph pisze:dajcie juz zyc czlowiekowi , kiedys tez moze bedziecie chcieli komus sprzedawac sygnaly jak juz wam sie uda wypracowac zyskowna strategie

jakos ostatnio widze straszna nagonke na tych co chca dorobic, z drugiej strony jak sie robi po 200 pipsow dziennie to jedynie brak kapitalu moze sklaniac ludzi do uzerania sie z ludzmi ktorzy wszedzie wietrza spisek i zlodziejstwo :)

zawsze sie znajdzie ktos kto szuka latwej kasy, inaczej nie trafilibyscie do autora tego watku, jest zapotrzebowanie to i znajdzie sie ktos kto sprzeda wam to czego szukacie, zwykla gospodarka wolnorynkowa

widzialem gorsze piramidy a ludzie nigdy sie nie naucza na cudzych bledach zawsze musza przekonac sie na swojej skorze

wiec jeszcze raz, znajdzcie umiar, nie pasuje ide dalej szukac moze samemu cos sie szybciej osiagnie niz ciagle obsmarowywanie kogos i kwestia czy ze spreadem czy bez :) kiedy spread to 1-4 pispow ... jak dzieci
nie wszystko tu jest jasne

ja prowadzilem program bez pobierania zadnych oplat i wtedy bylo wszystko ok, ale niestety, bylo tak duzo malo powaznych ludzi, ze bylem zmuszony wprowadzic oplate i nadal ograniczam ilosc uzytkownikow, bo nie nadazam odpowiadac, no i jak zwykle, chcesz komus pomoc, to zle, nie pomagasz, to tez zle, ale ok, bede robil to co robie i mam gdzies spiskowanie, ale nie pozwole oczerniac sie, ze wszystkimi tego konsekwencjami, jezeli ktos przekroczy granice
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
r4ph
Stały bywalec
Stały bywalec

mathias100 pisze:
r4ph pisze:dajcie juz zyc czlowiekowi , kiedys tez moze bedziecie chcieli komus sprzedawac sygnaly jak juz wam sie uda wypracowac zyskowna strategie

nie wszystko tu jest jasne

ja prowadzilem program bez pobierania zadnych oplat i wtedy bylo wszystko ok, ale niestety, bylo tak duzo malo powaznych ludzi, ze bylem zmuszony wprowadzic oplate i nadal ograniczam ilosc uzytkownikow, bo nie nadazam odpowiadac, no i jak zwykle, chcesz komus pomoc, to zle, nie pomagasz, to tez zle, ale ok, bede robil to co robie i mam gdzies spiskowanie, ale nie pozwole oczerniac sie, ze wszystkimi tego konsekwencjami, jezeli ktos przekroczy granice
no fakt musisz poszukac innych odbiorcow bo jezeli ktos sie czepia ze nie uwzgledniasz spreadu :) to juz musi miec malo powodow zeby ci dokopac :)

prowadz dziennik z jednodniowym opoznieniem mysle ze jak ktos bedzie chcial zarabiac stabilnie to ciebie znajdzie, a jezeli ktos chce robic 100% w tydzien to i tak bedzie mu malo

"Osiągnęlibyśmy znacznie więcej, gdybyśmy nie uważali niektórych rzeczy za niemożliwe." - Vince Lombardi

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

nie ma czasu na prowadzenie dziennika co drugi dzien, teraz jestem w drodze i nawet w drodze pracuje
ludzie nie rozumieja ze ja nie jestem geniuszem na forex, tylko do swojej wiedzy doszedlem przez ciezka prace, robie w tym juz ponad 10 lat, do tej pory nie ma rodziny, duzo zaplacilem za moj sukces, ale nie wszyscy to widza
i teraz co lepiej, nie przejmowac sie niczym, czy pomoc komus, ktory jest mamiony raklamami i latwym zarobkiem na forex, przeciez ja nie zarabiam szybko, pracuje z minimalnym ryzykiem, co caly czas podkreslam i powoli ide do przodu, raz jest gorzej, raz lepiej, to widac po moich wynikach, dla mnie wazne jest srednia na miesiac, a nie pojedzynczy dzienm ba mialem miesiace na minus, co na moge poradzic, pokazuje swoje sukcesy i porazki, nie wstydze sie niczego i niczego nie ukrywam, czarno na bialym, wejscia dochodza po 10 max sekundach na strone, czy tu jest miejsce na oszustwo?
POWER FOREX by
mathias rothbard

Awatar użytkownika
r4ph
Stały bywalec
Stały bywalec

mathias100 pisze:czy tu jest miejsce na oszustwo?

tam gdzie jest kasa zawsze jest oszustwo :), albo ty oszukujesz albo ciebie.....

musisz sam sobie odpowiedziec czy chcesz sie w to bawic i na jakich zasadach, tez planowalem w niedlugiej przyszlosci zaczac dzielenie sie moim doswiadczeniem, ale jak pisalem jak widze nagonke i ciagle jakies pretensje ze "forex to nie idealna maszynka do robienia kasy" to chyba wole poswiecic ten czas na cos bardziej przyjemnego :)

to forum jest pelne expertow, jednak ci ktorych nie widac zarabiaja a reszta moze tylko "pogadac" :)

moze warto zmienic cel w zyciu na jakis czas, przynajmniej ten w czasie wolnym

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

r4ph pisze:
mathias100 pisze:czy tu jest miejsce na oszustwo?

tam gdzie jest kasa zawsze jest oszustwo :), albo ty oszukujesz albo ciebie.....

musisz sam sobie odpowiedziec czy chcesz sie w to bawic i na jakich zasadach, tez planowalem w niedlugiej przyszlosci zaczac dzielenie sie moim doswiadczeniem, ale jak pisalem jak widze nagonke i ciagle jakies pretensje ze "forex to nie idealna maszynka do robienia kasy" to chyba wole poswiecic ten czas na cos bardziej przyjemnego :)

to forum jest pelne expertow, jednak ci ktorych nie widac zarabiaja a reszta moze tylko "pogadac" :)

moze warto zmienic cel w zyciu na jakis czas, przynajmniej ten w czasie wolnym
o nie, moze jestem idiota, ze bawie sie w to,ale napewno nie zlamie sie, jestem ponad to wszystko i tak zostanie, forex nie zlamal mnie to i kilku krzykaczy nie zlamie mnie
POWER FOREX by
mathias rothbard

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

no to sobie eksperci ucięli pogawędkę...hhehe
panie r4ph....mówisz pan że spread u Mathiasa nie ma znaczenia....no to sobie wyobraź np 30 pozycji otwartych na dzień....zysk 200pips....średni spread z obsuwą w cenie wejścia dajmy na to 3-4 pips....czyli już jest 100-120 pips mniej.....a jak pan Mathias ma cienki miesiąc typu 2000pips to jesteśmy najwyzej na zero
Dwa....kiedyś tak podejrzewałem ...teraz jestem pewien...każdy ale to każdy kto sprzedaje roboty.....strategie...sygnały lub "naucza" sam jest cienki w te klocki bo jakby faktycznie był dobry to by dzięki swoim umiejętnościom zgromadził przez 2-3 lata ładny kapitał .....a ględzenie że ktoś po miesiącu lub dwóch ma super strategię i daje sygnały żeby mieć większy kapitał i taki z niego dobry kolo że dzieli się super wiedzą to naprawdę bajeczka dla naiwnych......z jednym r4ph się zgodzę....ci co zarabiają to tu nie piszą :mrgreen:

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

hannibal pisze:no to sobie eksperci ucięli pogawędkę...hhehe
panie r4ph....mówisz pan że spread u Mathiasa nie ma znaczenia....no to sobie wyobraź np 30 pozycji otwartych na dzień....zysk 200pips....średni spread z obsuwą w cenie wejścia dajmy na to 3-4 pips....czyli już jest 100-120 pips mniej.....a jak pan Mathias ma cienki miesiąc typu 2000pips to jesteśmy najwyzej na zero
Dwa....kiedyś tak podejrzewałem ...teraz jestem pewien...każdy ale to każdy kto sprzedaje roboty.....strategie...sygnały lub "naucza" sam jest cienki w te klocki bo jakby faktycznie był dobry to by dzięki swoim umiejętnościom zgromadził przez 2-3 lata ładny kapitał .....a ględzenie że ktoś po miesiącu lub dwóch ma super strategię i daje sygnały żeby mieć większy kapitał i taki z niego dobry kolo że dzieli się super wiedzą to naprawdę bajeczka dla naiwnych......z jednym r4ph się zgodzę....ci co zarabiają to tu nie piszą :mrgreen:
zgadza sie i ci co chcieliby pomoc przez takich jak ty tez nie pisza, juz ci tlumaczylem co to jest polskalpowanie, teraz jade zwyklym programem i zebys na glowie stawal, to co piszesz to bzdura i kazdy to sobie sam sprawdzi , :509:
POWER FOREX by
mathias rothbard

Zablokowany