a szukal mnie sobie, szukajhannibal pisze:skoro nie liczyłeś spreadów to jesteś idealnym naiwnym targetem dla pana Mosze Mathiasa....chyba sprawdziłeś po miesiącu ile zarobiłeś ? Bo jeśli wychwalasz go po tygodniu "nauki" to nie rozumiem w czym entuzjazm....ja też na początku byłem nastawiony optymistycznie ....dopiero po 4 tyg zauważyłem wszystkie kruczki i sztuczki
P.S panie Mosze Mathias....jestem szczęśliwym zarabiającym na forex....a wie pan dlaczego ? bo skończyłem z nabieraniem się na takie ściemy jak pana nauki ...systemy ....czy jak tam to sobie pan nazywasz....chcę tylko żeby udaremnić takim ściemniaczom nagabywanie naiwnych początkujących graczy....znajdę cie wszędzie i zdemaskuję...na każdym forum....bądź czujny....licho nie śpi

a co do spread, to tak jak wszyscy placa koszty tak samo ja, ja place od 1 do 4 pips, wejscia sa podawane po po moich kosztach i zawsze tak bylo, a to ze sa na platformie koszty, to ja na to nic ie poradze, ale, szkoda ze Pan hannibal nie je mozgow, wtedy wiedzialby , ze nie wazne kto podaje wejscia, zawsze sa koszty wlasne, moje koszty wahaja sie do 2% w skali roku, kazdy tee koszty musi miec,
sumujac to wszystko
KAZDY SAM ZOBACZYC MOZE CO JA ROBIE I TO ZA DARMO
a tak wyglada sesja i wescia, w nocy jak zdaze to wrzuce dzisiaejsza, jestem do jutra na wyjezdzie
http://www.signalforex.pl/?ostatnia-sesja,154