Raporty; Mathias Rothbard

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
donpapa3
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: donpapa3 »

faf000

Też byłem uczestnikiem grupy MR i zgadzam się z tobą w 100%.

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

ale dajesz jaja i to na okrągło
Big wheels keep on turning

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Dokładnie, to nie sygnały, tylko edukacja, po to by się nauczyć i samemu robić wejścia i wyjścia, ja jestem zadowolony i pierwsze wyniki są samodzielnego inwestowania sposobem Mathiasa, grać to w kasynie a nie na Forex. Zamknięcie dnia zyskiem ok 70- 100 pips jest bardzo realne i chodzi o to że ryzyko jest zminimalizowane, a Ci co mówią że im kapitał wyczyściło bo grali na te sygnały, to naprawdę nie wiem jak, jakby stosowali się do zarządzania kapitałem o czym mówi Mathias to tak by się nie stało. Miałem wątpliwości, postanowiłem sam się przekonać i jestem zadowolony, poza tym nie każdy sposób jest dla każdego, inni mają świetne wyniki za pomocą oscylatorów inni jeszcze na czymś innym, mi to nie leży, na rachunku real stosuję średnie kroczące, i będę dalej tak robił bo mam wyniki, ale na dłuższym inwestowaniu, do dziennego inwestowania sposobem Mathiasa, mi się sprawdza.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Co jeszcze ciekawe, ja do średnich oczywiście zwracam jeszcze uwagę na ważne wsparcia i opory, Mathias nie, w ogóle nie bierze ich pod uwagę.

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

panie "raf000" ....zapomniał pan jeszcze o spreadach które przy tak dużej ilości trejdów dają "wynik" pomniejszony o 2000pips na miesiąc......zatem 2010 rok to sumarycznie -2000pips lekko licząc.....jakoś poza tym nie zauważyłem żeby Mathias cokolwiek objaśniał dlaczego zajmuje taką a nie inną pozycję na rynku....bo z samego patrrzenia na tę żenadę żadna nauka nie przychodzi....skoro Mathias nie bierze pod uwagę spreadów to trudno traktować go poważnie.....z reszta to co mówię i tak nie ma znaczenia bo Mathias generuje coraz to nowe nicki na forum chwalące pod niebiosa to co robi i w zasadzie przebywa we własnym ograniczonym gronie wzajemnej adoracji

Awatar użytkownika
mathias100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mathias100 »

hannibal pisze:panie "raf000" ....zapomniał pan jeszcze o spreadach które przy tak dużej ilości trejdów dają "wynik" pomniejszony o 2000pips na miesiąc......zatem 2010 rok to sumarycznie -2000pips lekko licząc.....jakoś poza tym nie zauważyłem żeby Mathias cokolwiek objaśniał dlaczego zajmuje taką a nie inną pozycję na rynku....bo z samego patrrzenia na tę żenadę żadna nauka nie przychodzi....skoro Mathias nie bierze pod uwagę spreadów to trudno traktować go poważnie.....z reszta to co mówię i tak nie ma znaczenia bo Mathias generuje coraz to nowe nicki na forum chwalące pod niebiosa to co robi i w zasadzie przebywa we własnym ograniczonym gronie wzajemnej adoracji
:509:

chory czlowieku, zazdrosc zje Ciebie, co za bzdury, mieszasz pojecia, czlowieku, jak mialem tydzien pokazu polskalpowania to bylo wiecej wejsc, a teraz jest po 4 , 6, 8, wejsc na wszystkie 4 pary,
POWER FOREX by
mathias rothbard

raf000
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: raf000 »

hannibal pisze:zapomniał pan jeszcze o spreadach które przy tak dużej ilości trejdów dają "wynik" pomniejszony o 2000pips na miesiąc......zatem 2010 rok to sumarycznie -2000pips lekko licząc.
O tym, że spread nie jest brany pod uwagę nic nie wiedziałem. I tez chcialbym wyjasnienia na ten temat ze strony Pana Mathiasa

hannibal pisze:.jakoś poza tym nie zauważyłem żeby Mathias cokolwiek objaśniał dlaczego zajmuje taką a nie inną pozycję na rynku.

Tutaj zgodzę się, bo objaśnienia jeśli były to niezbyt konkretne. Troche wina moze lezec po stronie gramatycznosci wypowiedzi Pana mathiasa ale nie chcialbym o tym dyskutowac.

hannibal pisze:bo z samego patrrzenia na tę żenadę żadna nauka nie przychodzi
Ja jestem innego zdania. Dla kogos kto nie jest jeszcze na tyle doświadczony by samodzielnie trejdowac i osiągac przyzwoity wynik to takie patrzenie moze bardzo pomoc. Inną sprawą jest opłata za ten program edukacyjny. Jakkowlwiek dobrze jest móc obserwowac poczynania gracza który odnosi sukces to opłata wg mnie jest zbyt duza w porownaniu do jakosci otrzymywanych ''uslug'' , dlatego sam z tego nie korzystam. Jesli mam juz wydac pieniadze to wole skorzystac z jakichs sprawdzonych sygnałów.
hannibal pisze:.z reszta to co mówię i tak nie ma znaczenia bo Mathias generuje coraz to nowe nicki na forum chwalące pod niebiosa to co robi i w zasadzie przebywa we własnym ograniczonym gronie wzajemnej adoracji
Chyba nie myślisz że ja jestem jednym z tych nicków :D :D

hannibal
Gaduła
Gaduła

skoro nie liczyłeś spreadów to jesteś idealnym naiwnym targetem dla pana Mosze Mathiasa....chyba sprawdziłeś po miesiącu ile zarobiłeś ? Bo jeśli wychwalasz go po tygodniu "nauki" to nie rozumiem w czym entuzjazm....ja też na początku byłem nastawiony optymistycznie ....dopiero po 4 tyg zauważyłem wszystkie kruczki i sztuczki
P.S panie Mosze Mathias....jestem szczęśliwym zarabiającym na forex....a wie pan dlaczego ? bo skończyłem z nabieraniem się na takie ściemy jak pana nauki ...systemy ....czy jak tam to sobie pan nazywasz....chcę tylko żeby udaremnić takim ściemniaczom nagabywanie naiwnych początkujących graczy....znajdę cie wszędzie i zdemaskuję...na każdym forum....bądź czujny....licho nie śpi :lol:

raf000
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: raf000 »

hannibal pisze:Bo jeśli wychwalasz go po tygodniu "nauki" to nie rozumiem w czym entuzjazm
''Grałem'' z nim od lipca do prawie konca sierpnia ubiegłego roku. Nie zaplacilem ani grosza bo zakldalem nowe maile i korzystalem z dwóch darmowych tygodni. Jak sie jeden okres konczyl pisalem jako kto inny i dostawalem kolejny. Niestety połasiłem się na te kilkutysięczne wyniki i korzystalem z tych '' sygnalow'' na koncie real.Z tego co pamietam mialem miesieczny wynik ok 1400pips gorszy i nie bylo ciekawie. Na szczescie gralem stawką tylko 0.01 lota.
Sorry Panie Mathiasie za te oszustwo ale placic po kilkaset zlotych nie mialem zamiaru.

hannibal pisze:..znajdę cie wszędzie i zdemaskuję...na każdym forum....bądź czujny....licho nie śpi
Nadal nie wiem czy to jest skierowane takze do mnie. Drogi hannibalu, chcę Ci przypomniec że znamy się od ok. roku.Kontaktowalismy sie przez pw i nie chciałbym zebys teraz probowal zrobic ze mnie multikonto Mathiasa. Proszę przejrzyj wiadomosci i sprostuj te zarzuty lub powiedz ze ta wypowiedz nie jest atakiem na mnie. Pozdrawiam
:)

hannibal
Gaduła
Gaduła

do Mathiasa of course :wink:

Zablokowany