Never Lose Again by DRAGON33
a ja nie wroze ci szczesliwego zycia wsrod przyjaciol (jezeli w ogole ich masz) bo za takie wypowiedzi sadze ze jestes dzieciakiem ktory ma dwie twarze odwazna w necie i mieczaka w realu skoro tam nie mozesz sie wykazac tutaj nic sie nie zmienia to po 1-sze po 2-gie post nie byl skierowany do ciebie wiec po co zabierasz glos!!
Dziwnym jest że ludzie przeważnie nieudacznicy i/lub leniwce zawsze próbują swoje niepowodzenia (czyt. problemy z brakiem przyjaciół, ciężkie dzieciństwo i cwaniactwo internetowe) zrzucić na innych. Ten system Ci nic nie da jak nawet nie chcesz 10 minut poświęcić na naukę. Pogrążasz sam siebie. Z czym masz problem? Wrzucić na chart wskaźniki takie jak RSI czy stoch? Czy może wrzucić emke i 2x indyki podane "na tacy" w tym topicu?? Litości... Kolejny już pewnie przelicza ile kupi za grube dolarybilo22 pisze:a ja nie wroze ci szczesliwego zycia wsrod przyjaciol (jezeli w ogole ich masz) bo za takie wypowiedzi sadze ze jestes dzieciakiem ktory ma dwie twarze odwazna w necie i mieczaka w realu skoro tam nie mozesz sie wykazac tutaj nic sie nie zmienia to po 1-sze po 2-gie post nie byl skierowany do ciebie wiec po co zabierasz glos!!

shadi troszke kultury
jak ja zaczynalem nie bylem swiadom co to stachostic a RSI to bylo dla mnie UFO
kazdy kiedys zaczyna i ......
masz racje praca na d samym soba to wazny klucz do ......
ale nie atakujmy sie na wzajem bo to do niczego nie prowadzi
bilo22 jak masz jakies problemy z ustawieniami zrob co nastepuje :
1) Run PalTalk
2) click on ALL ROOMS
3) click on BUSINESS & FINANCE
4) click on Day Traders
5) click on TWO PERCENT CLUB
reszte podam tobie w instrukcjach glosowych
pozdrawiam
Dodano po 7 minutach:
ok poniewaz moja zona mnie zabije jak bedze spezdal za duzo czasu na paltalk do kontaktow podaje skype: agusin1
nie zawsze dam rade odp

masz racje praca na d samym soba to wazny klucz do ......
ale nie atakujmy sie na wzajem bo to do niczego nie prowadzi
bilo22 jak masz jakies problemy z ustawieniami zrob co nastepuje :
1) Run PalTalk
2) click on ALL ROOMS
3) click on BUSINESS & FINANCE
4) click on Day Traders
5) click on TWO PERCENT CLUB
reszte podam tobie w instrukcjach glosowych
pozdrawiam
Dodano po 7 minutach:
ok poniewaz moja zona mnie zabije jak bedze spezdal za duzo czasu na paltalk do kontaktow podaje skype: agusin1
nie zawsze dam rade odp
- klonmarcin
- Maniak
Jestem przekonany, że kiedyś to nastąpiShadi pisze:
i tylko czekać na pytania w stylu : dlaczego mi zamknęła się pozycja na sl skoro cena tam nie doszła...

agusin
Jeśli Ci to zarabia to dobrze - tylko gratulować - ale granie 8 lotów to jest nawet gorzej niż hazard - to pewne zostanie dawcą kapitału.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
klonmarcin pisze:Jeśli Ci to zarabia to dobrze - tylko gratulować - ale granie 8 lotów to jest nawet gorzej niż hazard - to pewne zostanie dawcą kapitału.
mnie ciekawi jaki MM mniej wiecej stosowales w tym dniu?, jak widac stosunek zysk - strata wyglada zajebiscie,
podejrzewam ze nie we wszystkich transakcjach wchodziles po wszystkich 3 spelnionych warunkach (kropki, rsi, stoch) , wydaje mi sie ze w wiekszosci transakcji wystarczyly tylko: druga kropka utworzona przez Tro Dyn Fibs SR oraz sygnal stocha, mam racje?
faktycznie po analizie na historii wyglada niezle, jeszcze kwestia tego kiedy Tro Dynamic Fibs SR tworzy kropki? w trakcie rysowania swiecy czy dopiero po jej utworzeniu, wiem ze mozna to sprawdzic tyle ze teraz mt4 nie chodzi.
system wydaje sie niezly, a gdy wezmie sie jeszcze pod uwage to co napisales kiedys:
"jak widac wszystko jest zyskiem kwestia tylko stratega ktory don prowadzi i to zapiszcie sobie w sercach moi drodzy "
to na pewno mozna cos zarobic.
pozdrawiam i zycze sukcesow
- klonmarcin
- Maniak
Kropka tworzona jest na bieżąco wraz z tworzeniem się świecy. Ale jej miejsce na pewno nie ulegnie już zmianie po zamknięciu się danej świecy.uzin2 pisze:jeszcze kwestia tego kiedy Tro Dynamic Fibs SR tworzy kropki? w trakcie rysowania swiecy czy dopiero po jej utworzeniu

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain
Marcin dzieki za odpowiedz, kiedys uzywalem tego wskaznika ale traz jakos zapomnialemklonmarcin pisze:Kropka tworzona jest na bieżąco wraz z tworzeniem się świecy. Ale jej miejsce na pewno nie ulegnie już zmianie po zamknięciu się danej świecy.uzin2 pisze:jeszcze kwestia tego kiedy Tro Dynamic Fibs SR tworzy kropki? w trakcie rysowania swiecy czy dopiero po jej utworzeniu