Never Lose Again by DRAGON33
ok, skoro ma to byc komentowane to prosze bardzo 
Exodus24 mozesz wyjasnic nam czemu wszedles w shorta a potem w longa ? widzialem screeny, teraz napisz dlaczego tak.

Exodus24 mozesz wyjasnic nam czemu wszedles w shorta a potem w longa ? widzialem screeny, teraz napisz dlaczego tak.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
o ile pamietam to wchodzimy wtedy kiedy cena jest powyzej badz ponizej kanalu . to pierwsze. nie wiem czy zauwazyliscie ale najbezpieczniejsze sa wejsca wtedy kiedy cena jest poza kanalem..a kanal sie swobodnie unosi badz opada. nie uwazacie? trzecia sprawa PA, dzikus myslisz ze PA bylo ok? bo ja mysle ze nie, oczywiscie kazdy widzi inaczej... dla mnie PA to ewidentny trend. czyli jesli to korekta to musi byc wybicie..a tu to wyglada na lapanie dolka 

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Wg Ciebie może tak. Tylko co byś zrobił jakbyś dał sl 30 i znowu załapało... potem 40 i kolejny raz ?saku82pl pisze:za wąski SL i tyle, dlatego nie wyszłoShadi pisze:e... chyba się pogniewamydzikus pisze:O kurwa co za pech ...Jak myślisz dlaczego nie wyszło ? Sam przeanalizuj

Mogłem być bardziej cierpliwy i poczekać aż zejdzie niżej do ZL . Na gołym wykresie pewnie bym tam nie wchodził . Wiem , kombinujeShadi pisze:e... chyba się pogniewamydzikus pisze:O kurwa co za pech ...Jak myślisz dlaczego nie wyszło ? Sam przeanalizuj

Sgorn , PA na m15 było spadkowe , ale nie brałem tam S bo ZL była jasnym i wyraźnym znakiem , do tego przerzucając na m30 chyba (nie pamiętam , może h1) PA było jak najbardziej dla L , uznałem że to zwykła korekta do kanału po większym wzroście . I jak widać opłaciłoby się gdybym jeszcze chwilę poczekał . SL dla Edka zwyczajowo ustawiam 15 , max 20 i starczy , a że wejście miałem takie a nie inne , trudno . Szkoda że nie było mnie przy kompie po tym SL , wlazłbym drugi raz . Sygnał to sygnał . Pozdrawiam .
Price Action
oj Shadi czepiasz sie, ja bym po prostu szukal wejscia po raz drugi jesli wciaz by byly warunki na longi,Shadi pisze:saku82pl pisze:za wąski SL i tyle, dlatego nie wyszłoShadi pisze: e... chyba się pogniewamyJak myślisz dlaczego nie wyszło ? Sam przeanalizuj
zalanczam screen moich dwoch wtop szukajac longow tam gdzie Dzikus
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.