Jankes dziennik
- Seneszal26
- Pasjonat
Seneszal26 odrobisz na następnym ruchu
, to było niestety demo dziś rano:), teraz zmagam się z Edkiem, którego też ustawiłem na UP>

Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Long na Edku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
- klonmarcin
- Maniak
Jankes
A czy mógłbyś podawać dokładniejsze dane wejścia ? jeśli to nie tajemnica. Może podłącz się pod jakiś mt4stats?
To by nam ułatwiło ocenę
pozdrawiam
A czy mógłbyś podawać dokładniejsze dane wejścia ? jeśli to nie tajemnica. Może podłącz się pod jakiś mt4stats?
To by nam ułatwiło ocenę
pozdrawiam

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
klonmarcin ok, do tego Myfxbook musze sie podłączyc 
Moze dzisiaj zrobie coś z tym wieczorem. Dodałem sobie Keltner Channels ale największy problem to brak cierpliwości i gra na pałę. Ciągle przegrywam nie z rynkiem ale sam ze sobą.

Moze dzisiaj zrobie coś z tym wieczorem. Dodałem sobie Keltner Channels ale największy problem to brak cierpliwości i gra na pałę. Ciągle przegrywam nie z rynkiem ale sam ze sobą.