od wczoraj
1. odbicie od R/S kable i szort do dna luki a dzis rowniez uptrendu, (sentyment kabla poprawil sie na pro wzrostowy wiec silne odbicie od uptrendu i luki wiec long dzis)
2. potrojny top na AUDJPY, wejscie w szorta od 86.7 (oczekujacy) po dzisiejszym wybiciu w dol i powrocie do H1 R/S i ladny fibo w tym rejonie
3. RGR na sp500 (H1) , dodatkowo pare zniesien fibo "duzychTF" w okolicach tego rejonu, wiec szort
4. wejscie w polowie swieczki H4 (2010.04.15 8.00 UTC) na edku i gra na domkniecie luki
5. oczekujacy long na edku na dnie luki weekendowej 1.3505 wlasnie wpadl i widze ze walczy

poziomy na ktorych sie opieralem byly znane juz od tygodni na W1 i miesiecznym, a pare na analizie swieczek H4 wiec bylo kupe czasu zeby sie "zasadzic", z nudow zaczynam juz analizowac surowce, indexy, nawet spolki na polskiej gieldzie :)a okazji jest tyle ze nie starcza kapitalu

jeszcze bawi mnie podejcie ludzi grajacych na malych TF (w wiekszosci bez szerszego spojrzenia), bo dzis zarobia, jutro zarobia a pojutrze straca wszystko co ukitrali przez pare dni, ja czasami czekam pare dni na wejscie ale na koniec tyg mam spory zysk i mniej powodow do nerwow ze mi zabrali moje ciezko naciulane pipsy

dzieki za template jeszcze go nie odpalilem pewnie jutro rzuce okiem jak bede mial pyt to wiem gdzie ciebie szukac