ProFX
Witam,
odgrzewam temat.
Czy na forum są osoby grające za pomocą tego systemu?
Chodzi oczywiście o ProFxv2.
Jeśli są takowe to proponuję wymianę uwag na temat gry tym systemem, systemowych kruczków itp.
Dodano po 9 godzinach 36 minutach:
Dla zobrazowania systemu wrzucę screena z wczorajszego dnia.
Widać, że można było złapać kilka pips
, niestety ja zbyt nerwowy nadal jestem i dlatego tylko szarpałem po kilka pipsów.
Wejście było super chociaż pod prąd H4.
odgrzewam temat.
Czy na forum są osoby grające za pomocą tego systemu?
Chodzi oczywiście o ProFxv2.
Jeśli są takowe to proponuję wymianę uwag na temat gry tym systemem, systemowych kruczków itp.
Dodano po 9 godzinach 36 minutach:
Dla zobrazowania systemu wrzucę screena z wczorajszego dnia.
Widać, że można było złapać kilka pips

Wejście było super chociaż pod prąd H4.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Ja tam wolę brać jak już coś mam na liczniku a nie wiecznie to BE i BE
Dodano po 11 minutach:
Zlecenie zamknięte na szczycie świecy z powodu danych o 11.00. Jeśli kolejna świeca będzie dobrze zamknięta można rozważyć kolejne wejście w L.

Dodano po 11 minutach:
Zlecenie zamknięte na szczycie świecy z powodu danych o 11.00. Jeśli kolejna świeca będzie dobrze zamknięta można rozważyć kolejne wejście w L.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Długo już grasz tym systemem? Przymierzam się do zakupu. Statystyki wyglądają imponująco ale wiadomoJankes pisze:Zlecenie zamknięte na szczycie świecy z powodu danych o 11.00. Jeśli kolejna świeca będzie dobrze zamknięta można rozważyć kolejne wejście w L.

Chcesz liczyć $? Licz na siebie 

Gram nim od kilku miesięcy z różnym skutkiem, generalnie jest dobry ale trzeba mieć jeszcze jakieś własne sposoby filtrowania sygnałów, zwracać uwagę na S/R na innych interwałąch i ważne dane.
Samograj to to nie jest
Samograj to to nie jest

Kolejny fajny sygnał, ja wszedłem..ale nie dotrwałem do nawet minimalnego założonego TP.
Zgodnie z systemem teraz powinienem ustawić SL ok. 50 pips i TP ok 100 pips lub TP i SL na wsparciach oporach.
Zgodnie z systemem teraz powinienem ustawić SL ok. 50 pips i TP ok 100 pips lub TP i SL na wsparciach oporach.
Systemowe R/S to te kropki niebieskie i szare ale trzeba patrzeć też na R/S na H4, głownie gramy z trendem na H4.
Jankes, jak to dokładnie jest z rejestracją systemu?
Pierwszy miesiąc testujemy na demo i po miesiącu musimy już rejestrować na live?
Jeśli nie zrobimy tego przed upływem miesiąca to co?
Po zarejestrowaniu na live, możemy go dalej używać na demo?
Czy można zmienić rachunek live po jakimś czasie?
Z góry dzięki za info
Dodano po 7 minutach:

Pierwszy miesiąc testujemy na demo i po miesiącu musimy już rejestrować na live?
Jeśli nie zrobimy tego przed upływem miesiąca to co?
Po zarejestrowaniu na live, możemy go dalej używać na demo?
Czy można zmienić rachunek live po jakimś czasie?
Z góry dzięki za info

Dodano po 7 minutach:
Co masz na myśli? Są jakieś babole, czy złamałeś ex4?Jankes pisze:systemowych kruczków itp.

Chcesz liczyć $? Licz na siebie