NSR5
Próbuje ogarnąć ten system, ale przez to, że nigdy nie miałem do czynienia z takim nawaleniem wskaźników i różnych dziwnych rzeczy będzie trudno 
Jak patrzę na coś takiego to mi się wydaje jednak, że zniesienia i elliot jest łatwiejszy

Jak patrzę na coś takiego to mi się wydaje jednak, że zniesienia i elliot jest łatwiejszy

Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Dzień dobry,
pozwalając sobie na odświeżenie wątku, pragnę zapytać jakie są Wasze wrażenia z obserwacji/gry według założeń NSR5?
Za niedługo sam zacznę go wykorzystywać wraz ze świetnymi modyfikacjami Imrana Saita również autorstwa jegomości nasreddina.
nasreddin, bardzo ciekawe pomysły z Imranem /modyfikacje/.
Donkian stworzył fajny wskaźnik - szczególnie kluczowe jest jego 50,0% retracement, które to z marginesem kilkunastu /20-25pipsiorów/ od tej wartości może służyć jako stop-loss.
Reasumując, chętnie usłyszałbym opinie o Waszych refleksjach z tym systemem.

pozwalając sobie na odświeżenie wątku, pragnę zapytać jakie są Wasze wrażenia z obserwacji/gry według założeń NSR5?
Za niedługo sam zacznę go wykorzystywać wraz ze świetnymi modyfikacjami Imrana Saita również autorstwa jegomości nasreddina.
nasreddin, bardzo ciekawe pomysły z Imranem /modyfikacje/.

Donkian stworzył fajny wskaźnik - szczególnie kluczowe jest jego 50,0% retracement, które to z marginesem kilkunastu /20-25pipsiorów/ od tej wartości może służyć jako stop-loss.

Reasumując, chętnie usłyszałbym opinie o Waszych refleksjach z tym systemem.