witam ponownie niepoprawnych maniakow zysku przeciekajacego przez palce

Strategie NLA stostuje od ....... hmmm ju zapomnialem od kiedy

jest ona badzo dochodowa w przypadku trzymania chciwosci i szalenstwa zlota glupcow w ryzach. Moj przyklad jest bardzo patologiczny

zalozylem konto real z depozytem 400 GBP w czasie okolo 6 tyg zrobilem 6429 GBP grajac tylko wedlug strategii NLA i stalo sie !!!!! upragniona pozycja na wielkosc 8 lota na EUR/USD ( czyli wykorzystanie ponad 80 % kapitalu konta na wejscie ) zawsze o tym marzylem jeden pip zysku to 699 zl.... pare chwil po tym cholerni zjadacze zgnitego sera ( grecja ) oglosili niewyplacalnosc i problemy ich zaczely sie moimi 100 pipow w 1 min w dol . Z konta wywialo mi 6 tyg ciezkiej pracy pozniej stracilem to cos gralem bardziej przeciwko sobie a nie dla zysku i tak dzisiaj mam 141 GBP na koncie i zastanawiam sie kiedy bedzie mi dane chwycic ponownie byka za rogi

) .
przez to wszystko chce powiedziec ze NLA jest dobra strategia w rekach dobrego stratega a jaj prostota sprowadza sie do przeciwnosci zalozeni czerone wskazuja kierynk ku dolowi, niebieskie odwrotnie a w szczegolnosci kazda 2 kropka ( to jest klucz do gry na interwalach nawet M1 ktory jest moim ulubionym ) zbieram czasami nawet 0.3 pipa i zmykam jesli rynke zaczyna bujac inny kierunkek niz moj obrany. maxa zawsze staralem sie trzymac do 5 pipow.

porownajcie kropki ze stachostickeim 14,3,3 i nalozonym na to RSI 14 . lol jaja urywa
a tak na marginesie czy ktos slyszal o BUY ZONE FOR DUMMMIES oczywiscie napisane przez Avery to dopiero niszczy logike
pozdrawiam
Dodano po 11 minutach:
w nastepnym poscie wrzuce pare screenow pokazijacych jak podchodzic do tej strategii na interwalach M1 i M5 warunek konieczny nisko spreadowy broker ze sperdami flexi a nie fixed
Dodano po 34 minutach:
oto obiecany M1 screen z zamkniecia sesji w piatek
prosze przykuc uwage tylko do schematu i statystyki reszta powinna byc ok.
jak widac wszystko jest zyskiem kwestia tylko stratega ktory don prowadzi i to zapiszcie sobie w sercach moi drodzy
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.