Sorry nie dałem tytułu tego artykułu/// Jeszcze trochę i renty będą wyższe niż emerytury!/////.Każdy średnio zorientowany wie co oznacza rok 2014.....Nie ma co przewidywać, wiadomo jak będzie.
Pozdrawiam.
Sorry nie dałem tytułu tego artykułu/// Jeszcze trochę i renty będą wyższe niż emerytury!/////.Każdy średnio zorientowany wie co oznacza rok 2014.....Nie ma co przewidywać, wiadomo jak będzie.
1) Mysle, ze nie czytaja...zz pisze:dobrze że ten temat ruszyliśmy i może coś sensownego z tej naszej pisaniny będzie.Pozostaje tylko mieć nadzieję że decydenci i politycy czytają nasze forum.......
Oczywiście że się mylisz.Myle sie w ktoryms punkcie?
To nie jest jakieś byle jakie forum.Zgadzam się z reptile że mimo mankamentów to jest najlepsze forum w Polsce.Jestem gotów się założyć że reprezentanci tego forum pobiją na głowe swoimi analizami oraz swoją realną pracą najlepsze uczelnie i najlepszych ekonomistów w Polsce.LowcaG pisze:Bo dlaczego by mieli czytac, jakies jedno z tysiecy forow.
Przesadza trochę kolega , chociaż z drugiej strony nasi ekonomiści .... ;( , jaki jest koń każdy widzi .zz pisze:Jestem gotów się założyć że reprezentanci tego forum pobiją na głowe swoimi analizami oraz swoją realną pracą najlepsze uczelnie i najlepszych ekonomistów w Polsce.
Bo ekonomiczny ekonomista myśli o sobie.. dochodzi do tego lenistwo ogólne .. jako narodowa już cecha w stylu dajcie nammohertrader pisze:- Skoro polscy ekonomiści są tacy dobrzy , to dlaczego Polacy są tacy biedni ?
czytająLowcaG pisze:1) Mysle, ze nie czytaja...
Czyli nie dzieki temu watkowi/forum.zz pisze:Jest jedna gotowa ciekawa propozycja przedstawiona rządowi o której tu piszemy przygotowana przez centrum im. Adama Smitha.
Mozna ja gdzies przeczytac? Do kogo ja wyslales?zz pisze:Jest moja propozycja .Pisałem co było w oświadczeniu FED z 1997 roku które to oświadczenie wprost pokazuje co należy robić.
A ja jestem sie gotow zalozyc, ze niezz pisze:Jestem gotów się założyć że reprezentanci tego forum pobiją na głowe swoimi analizami oraz swoją realną pracą najlepsze uczelnie i najlepszych ekonomistów w Polsce.
Nie wiem czy dzięki temu wątkowi.Zaczeliśmy pisać o tym na przełomie 2008/2009 centrum A. Smitha przygotowało to w marcu 2010 więc komentarz zbędny.LowcaG pisze:Czyli nie dzieki temu watkowi/forum.
Ja do nikogo to nie wysyłałem lecz nie ukrywam że to oswiadczenie FED z 1997/8 roku jest dla mnie jedynym autorytetem ekonomicznym,były dodatkowe i powtórzone oświadczenia w 1999 roku oraz w 2000 roku.Czytał3em to w 1997 roku więc dokładnie nie pamiętam gdzie te oświadczenia można znaleść,niemniej dla chcącego nic trudnego ponieważ nie było to żadne tajne oświadczenie tylko oświadczenie ogólno dostępne i każdy chcący się z tym zapoznać mógł bez problemu.Uważam że za to oświadczenie FED-owi należy się niesłychany szacunek.Nie wiem czy Masz doświadczenie z poważnymi bankowcami lecz od tego monmentu zmieniło się nastawienie naszej bankowości lub inaczej przestali patrzeć na nas jak na kosmitów.LowcaG pisze: Mozna ja gdzies przeczytac? Do kogo ja wyslales?
Komentarz zbedny, jest po prostu jak pisalem, "nie dzieki temu watkowi..."zz pisze:Nie wiem czy dzięki temu wątkowi.Zaczeliśmy pisać o tym na przełomie 2008/2009 centrum A. Smitha przygotowało to w marcu 2010 więc komentarz zbędny.
ZZ ty chyba zartujesz? Czyli nie ma zadnej "Twojej" propozycji, nie ma zadnej propozycji...ja tez mam pare wynalazkow (a raczej pomyslow na wynalazki) o ktorych powiedzialem paru znajomym, ale to nie oznacza ze stworzylem jakies wynalazki i nie mowie ze cos storzylem...w tych wypadkach do puki nie jest cos wdrozone w czyn to tego po prostu nie ma...zz pisze:Ja do nikogo to nie wysyłałem