Spokojnie i na stałym poziomie
- Seneszal26
- Pasjonat
W sumie nie patrzyłem na niższy interwał.Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie .Będe reagował na bieżąco.W sumie to amsz racje jest wieksze prawopodobieństwo, że pójdzie górą .Zamykam tego shorta.I dałem zrobić sie jak nowicjusz
Jednak swój system to najlepszy system

Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Dokałdnie ale trudno będzie jeszcze wiele okazji do wyciśniecia kilku pipsów.Zamknąłes tego swojego longa ??Tak w ogóle to teraz zastanawiam się nad L na eurusd ponieważ index euro jest przy bardzo silnym wsparciu a wskazniki szorują mocno po dnie .Jak tam po lekturze??
no niestety wywaliło mnie na SL 1.0690 i tyle pozostało po longu..
Jeśli chodzi o lekturę to jestem w trakcie. Ogólnie ostatnio mam dużo rzeczy na głowie i forex troche odsunąłem na bok, jeszcze po zaliczonym MC, zbieram siły, zaczynam testować price action i czuje że to jest ta droga którą powiniem zacząć podążać.

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat
też tu wszedłem ale z bardzo wąskim stopem możesz przybliżyć ten kanał na usdX bo mi sie wydaje ze stanął na okrągłym poziomie i jest test trochę przebiło ale to tylko tak straszy(pewnie polują) albo dolecim do kanału albo się odbijemy i spróbujemy jeszcze raz za jakiś czas
Big wheels keep on turning
- Seneszal26
- Pasjonat
Moim zdaniem dolec się przebije może to nie nastapi dziś ale w przyszłym tygodniu i według mnie jest to raczej pewne.Jeżeli tak by się stało to edek leci na 1.38.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Seneszal26
- Pasjonat
Moim zdaniem dolec się przebije może to nie nastapi dziś ale w przyszłym tygodniu i według mnie jest to raczej pewne.Jeżeli tak by się stało to edek leci na 1.38.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Seneszal26
- Pasjonat