witam
czyli mike nie uzywsz juz ema ,a zamiast tego hl i lh,a co z hh i ll to chyba niezgodne z zasadami,hex bys ie troche w****il chyba jakby to zobaczyl:)?czy tez tak probujesz ?Ja uzywam wskaznika do wyznaczania tych poziomow ,czy to zly pomysl?
pozdrowiena
Never Lose Again by DRAGON33
Imo najlepiej jest tworzyc cos wlasnego, wziac jeden, drugi system, a potem kombinowac, testowac, sprawdzac, a nie tylko nasladowac kogos kropka w kropke co do wskaznika i ustawien, bo to co jednemu pasue, niekoniecznie przysporzy dobrych rezultatow komus innemu 

"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Całkowicie się zgadzam. Każdy musi stworzyć coś pod siebie, coś co będzie mu odpowiadało ...Kielki pisze:Imo najlepiej jest tworzyc cos wlasnego, wziac jeden, drugi system, a potem kombinowac, testowac, sprawdzac, a nie tylko nasladowac kogos kropka w kropke co do wskaznika i ustawien, bo to co jednemu pasue, niekoniecznie przysporzy dobrych rezultatow komus innemu
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
- Mike_Scofield
- Pasjonat
- Boby_Fischer
- Gaduła
Mike_Scofield pisze:Usunąłem kanał EMA.michalk pisze:powiedz co zmieniles?
Tego kanału nie było w pierwotnej koncepcji TRO.
Kanał może się sprawdzał przy takich daily range'ach jak były rok temu, ale nie teraz ... takie jest moje zdanie przynajmniej.

mike ,mozesz mi napisac jak jest z poziomami HH i LL, myslisz ze moge wejsc w tych miejscach czy tylko HL i LH mam szukac???
moim zdaniem najlepiej wchodzic tak jak mike wczesniej pisał, tj. HL i LH. Jak jest HH i LL to może się zdarzyć, że nastąpi dalszy wzrost/spadek.ya_dunno pisze:Mike_Scofield pisze:Usunąłem kanał EMA.michalk pisze:powiedz co zmieniles?
Kanał może się sprawdzał przy takich daily range'ach jak były rok temu, ale nie teraz ... takie jest moje zdanie przynajmniej.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mike ,mozesz mi napisac jak jest z poziomami HH i LL, myslisz ze moge wejsc w tych miejscach czy tylko HL i LH mam szukac???
chyba musze sie z wami zgodzic,dzic probowalem cos niecos z hh i mialem niezla wtope -30 pipsow,chyba bede sie trzymal HL i LH ,lepiej dluzej poczekai i wiecej zarobic...pozdroeiienia i wesolych swiat dla wszystkich...BRZOZA pisze:mike ,mozesz mi napisac jak jest z poziomami HH i LL, myslisz ze moge wejsc w tych miejscach czy tylko HL i LH mam szukac???ya_dunno pisze:Mike_Scofield pisze: Usunąłem kanał EMA.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moim zdaniem najlepiej wchodzic tak jak mike wczesniej pisał, tj. HL i LH. Jak jest HH i LL to może się zdarzyć, że nastąpi dalszy wzrost/spadek.
- klonmarcin
- Maniak
Wg mnie ostatni tydzień nie był zbyt dobry dla jakiegokolwiek systemu. Ja gram wersją z kanałem EMA i dzisiaj na kablu +40p.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...