Normalnie aż miło patrzeć za zaczynają tutaj dialogi powstawać

Dzisiejsze zagranie moje było totalnie nie przemyślane, ogólnie wszystko dobrze zaplanowane, a add niepotrzebnie zjadł połowę zarobionych środków. W każdym razie za 2-3 tygodnie będę już miał trochę wolnego czasu na robienie analiz czyt. propozycji i przedstawianie ich tutaj razem z moją propozycją zagrania wg wypracowanego stylu. Ogólnie świetna sprawa jeśli ktoś pokazuje w jaki sposób gra, przynajmniej ja się na tym zawsze sporo uczyłem i sporo zyskałem dlatego otwarcie pokazuje jakimi kwotami obracam, jaką wielkością lotów itp. Ogólnie to co teraz robiłem, te piramidki to bardziej taka zabawa niż gra. Lubie się sprawdzać, wrzucić z 20-30zł i wyjść z tego na 1000, podbudowuje takie coś no i oczywiście trening niezły to jest. A czy się sprawdza? Powiem tak, około 200-300zł straty miesięcznie na taką zabawę. A wygrana max jaką dobiłem, to na spadkach GBP USD coś koło 3tysięcy z 50zł w ciągu tygodnia. Zwykle czekam na dno trendu, obojętnie na której parze, wchodzę małą pozycją i dodaje na zasadzie fali eliota, np 1,1,2,3,5,3 , druga fala większa więc zwiększam loty, na końcu mam pracujące długi czas już zarobione nieźle pozycje i skalpie mały ruch największą pozycją. I tyle.