Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Jakoś wolę się trzymać od Euro Dolca, ma dzikie ruchy w tym locie w dół, lubi s/l zabijać. USD JPY i EUR GBP nadal grzeczniej się poruszają.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zebrałem GU, nie podoba mi się ruch, zostawiam pracujący tylko EUR GBP, dokładam sell na 8975 oczekujący z 15pkt stop loss i t/p jak wcześniej czyli okolice 8750
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

dołożyłem do sell na EUR GBP niżej o 10pkt niż pisałem, ryzykownie. Szczegóły na myfxbook. Gdzie co i jak. Teraz realne mam otwarte to będzie update co 5min.
Obrazek
Prawdopodobnie głowa i ramiona na M30, fale ładnie zatrzymywały się na przecięciach, trend w dół nadal trzyma, jestem za sell jak najbardziej, szczególnie że ciągle chodzą słuchy o osłabieniu EUR. A jak pisałem wcześniej w postach GBP znów jest oceniane jako niedocenione w stosunku do EUR.
Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Od dzisiaj jesteś Faraonem Tekronem. Pięknie . Jesteś przykładem że FX jest jak droga ze Szczecina do Rzeszowa średnia 50-60 na godzine, dostaniesz mandat złapiesz gumę ale do przodu ale jak wpadniesz na autostradę to gaz do dechy !!!
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Thx SEROL666 , oczywiście to nadal realne małe konto, i będę tam ryzykował często, tak jak mówię, lepiej się wejściami które tutaj opisuje kierować. Wrzucam tyle rzeczy ile zobaczę, a wybór oczywiście należy do Was do czego się dołączać. A teraz wskoczyłem bo próbuje wrzucić rysunek, bo mam wrażenie że EUR/JPY ma bardzo ładny start do RGR.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wiecie co jest ciekawe? Obserwuje to demko konkursowe i taka mała ciekawa rzecz się dzieje. Wyniki są co 4h uaktualniane. I ktoś kto ma 5tyś przeskakuje w momencie, gdy przez kilka godzin rynek stoi w miejscu o 10-15tyś do góry. No hmm jestem ciekaw czym obraca, mając możliwość postawienia niecałych 5-10 lotów przy takim rynku :), Ciekawe czy jak utrzymam 1 miejsce do1.04 to nagle pojawi się ktoś albo kilku ktosi z saldami na 50-80tyś :). Może dadzą chociaż to 100USD ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Mam problem z wrzuceniem rysunku EUR/JPY. Więc opiszę to tak. Wejdźcie na Daily i rzuca się odrazu w oczy ramie głowa ramię, czekałbym z wejściem na potwierdzenie czyli jak dla mnie dotarcie do 123.30 z s/l na 20-30pkt i t/p1 - 125.00 t/p2 126.00
Mi brakuje kasy żeby wejść, max wykorzystanie margina na ten sam w sumie ruch tylko innej parze. Grozi obsuwą konta, ale chce mieć wkońcu jakąś lepszą kasę. A że miesiąc się kończy to ewentualnie wrzucę parę groszy do zabawy w przyszłym. No i liczę na tą STÓWE ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) ale mimo wszystko jestem po stronie osłabiania eur więc to eur/jpy zostawie w spokoju, nie zawsze formacja musi dojść do skutku, a w dane wierzę w tym przypadku bardziej.

Oczekujący BUY na 1,4820 na GU s/l 1,4800 i t/p 1,4950
Bo GU ma problem z ruchem w dół na fladze, zatrzymało się przed chwilą na linii dokładnie. Przebije to canceluje order, nie przebije to czekam na wybicie w górę i duzy profit. Proponuje walnąć trailing 20 points, żeby przeszło na breakeven i nie było niespodzianek jeśli order wskoczy.
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Sprawdz czy ranking jest ukladamy pod zamkniete zlecenie bo tak moze byc wiec latwo wytlumaczyc wowczas dlaczego w okresie kiedy rynek 'stoi' ktos tak szybko skacze w gore.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Właśnie nie pod zamknięte bo moje podlicza a mam wiele float :)
Obrazek

ODPOWIEDZ