Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
dołożyłem do sell na EUR GBP niżej o 10pkt niż pisałem, ryzykownie. Szczegóły na myfxbook. Gdzie co i jak. Teraz realne mam otwarte to będzie update co 5min.

Prawdopodobnie głowa i ramiona na M30, fale ładnie zatrzymywały się na przecięciach, trend w dół nadal trzyma, jestem za sell jak najbardziej, szczególnie że ciągle chodzą słuchy o osłabieniu EUR. A jak pisałem wcześniej w postach GBP znów jest oceniane jako niedocenione w stosunku do EUR.

Prawdopodobnie głowa i ramiona na M30, fale ładnie zatrzymywały się na przecięciach, trend w dół nadal trzyma, jestem za sell jak najbardziej, szczególnie że ciągle chodzą słuchy o osłabieniu EUR. A jak pisałem wcześniej w postach GBP znów jest oceniane jako niedocenione w stosunku do EUR.
Thx SEROL666 , oczywiście to nadal realne małe konto, i będę tam ryzykował często, tak jak mówię, lepiej się wejściami które tutaj opisuje kierować. Wrzucam tyle rzeczy ile zobaczę, a wybór oczywiście należy do Was do czego się dołączać. A teraz wskoczyłem bo próbuje wrzucić rysunek, bo mam wrażenie że EUR/JPY ma bardzo ładny start do RGR.
Wiecie co jest ciekawe? Obserwuje to demko konkursowe i taka mała ciekawa rzecz się dzieje. Wyniki są co 4h uaktualniane. I ktoś kto ma 5tyś przeskakuje w momencie, gdy przez kilka godzin rynek stoi w miejscu o 10-15tyś do góry. No hmm jestem ciekaw czym obraca, mając możliwość postawienia niecałych 5-10 lotów przy takim rynku
, Ciekawe czy jak utrzymam 1 miejsce do1.04 to nagle pojawi się ktoś albo kilku ktosi z saldami na 50-80tyś
. Może dadzą chociaż to 100USD 

Mam problem z wrzuceniem rysunku EUR/JPY. Więc opiszę to tak. Wejdźcie na Daily i rzuca się odrazu w oczy ramie głowa ramię, czekałbym z wejściem na potwierdzenie czyli jak dla mnie dotarcie do 123.30 z s/l na 20-30pkt i t/p1 - 125.00 t/p2 126.00
Mi brakuje kasy żeby wejść, max wykorzystanie margina na ten sam w sumie ruch tylko innej parze. Grozi obsuwą konta, ale chce mieć wkońcu jakąś lepszą kasę. A że miesiąc się kończy to ewentualnie wrzucę parę groszy do zabawy w przyszłym. No i liczę na tą STÓWE
Mi brakuje kasy żeby wejść, max wykorzystanie margina na ten sam w sumie ruch tylko innej parze. Grozi obsuwą konta, ale chce mieć wkońcu jakąś lepszą kasę. A że miesiąc się kończy to ewentualnie wrzucę parę groszy do zabawy w przyszłym. No i liczę na tą STÓWE

Oczekujący BUY na 1,4820 na GU s/l 1,4800 i t/p 1,4950
Bo GU ma problem z ruchem w dół na fladze, zatrzymało się przed chwilą na linii dokładnie. Przebije to canceluje order, nie przebije to czekam na wybicie w górę i duzy profit. Proponuje walnąć trailing 20 points, żeby przeszło na breakeven i nie było niespodzianek jeśli order wskoczy.