Będe obstawał, że teraz ludzie się dołączą pod 92.00 w USD/JPY więc jeśli przebije 92 i doleci do około 92.20, zostawię oczekujący buy na 92.00, nie wcześniej bo s/l killerów się boje. 93.00 wydaje mi się bardzo bezpieczne patrząc na ruch ceny teraz. Pozdrawiam
Y nie dodałem dlaczego. Więc, myślę że 92.00 był tyle razy tłuczony, że teraz dopiero 93 a nawet 93.20 będzie dopiero problemem. Zresztą większość mierzy w 94
Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Drugi adding do EUR GBP chce zrobić na przecięciu MACD

T/p dla wszystkich taki sam, i polityka wyjścia tak jak pisałem Shadiemu, Jeśli po addingu zacznie profit schodzić na 0 czy tam trochę na minus, zależy od sytuacji na wykresie jak ryzykowna jest. To wtedy wyskocze z tego. Mój point jest taki żeby z małych środków wycisnąć duże lub nic. Pozdrawiam

T/p dla wszystkich taki sam, i polityka wyjścia tak jak pisałem Shadiemu, Jeśli po addingu zacznie profit schodzić na 0 czy tam trochę na minus, zależy od sytuacji na wykresie jak ryzykowna jest. To wtedy wyskocze z tego. Mój point jest taki żeby z małych środków wycisnąć duże lub nic. Pozdrawiam